Tradetracker bedankt!

27 mrt 2009
200
0
0
#1
Ik zag zojuist dat ik EINDELIJK mijn geld van T-mobile heb gekregen voor de i-phone campagne. Tradetracker bedankt, mijn complimenten dat jullie de poot stijf hebben gehouden richting Tmobile, en niet het voorbeeld hebben gevolgd van bijvoorbeeld M4N die direct meewilde met T-mobile en ze direct hun zin gaf. Resultaat van alles is wel dat T-mobile daarom waarschijnlijk bij jullie gestopt is, en bij de meelopers van M4N is verder gegaan. Mijn steun hebben jullie in ieder geval. Goed opgetreden tegen die lamz*kken van Tmobile. Komen er bij mij ook niet meer op. M4N trouwens ook niet meer (vergoedingen met terugwerkende kracht terugdraaien, kan ECHT NIET). Goed gehandeld zou ik zeggen, wees niet te bedroeft om het verlies van Tmobile, die krijgen hun trekken nog wel thuis. Geld heeft wat lang op zich laten wachten, maar ik ben wel VOLLEDIG uitbetaald, ik geloofde er bijna al niet meer in, maar top jongens! Ik ga er vanavond een klein feestje van bouwen! :) ;) :D ;D
 
6 sep 2006
653
0
0
#2
Ook mijn complimenten voor TT!

loggerboy zei:
M4N trouwens ook niet meer (vergoedingen met terugwerkende kracht terugdraaien, kan ECHT NIET).
Ik heb laatst gehoord dat M4N hun affiliates toch de volledige vergoeding heeft betaald (dus geen verlaging met terugwerkende kracht). Kan iemand dit bevestigen?
 

Jonas S.

Nieuw lid
27 apr 2009
1
0
0
#3
M4N heeft meer dan een half jaar geleden met T-mobile een regeling getroffen om de benadeelde affiliates tegemoet te komen. Dit is naar tevredenheid van de affiliates gebeurd.

Vriendelijke groet,

Jonas Sluijs

Accountmanager Telecom M4N
 
27 mrt 2009
200
0
0
#4
Het gaat er niet om dat M4N alsnog uitbetaald heeft (uit eigen zak). Het gaat er om dat M4N een slaaf van de adverteerder (T-mobile) is (geweest). Tradetracker heeft een rechte rug getoond en dat kan ik waarderen. M4N is voor mij afgegaan en heeft duidelijk gemaakt niet voor hun affiliates op te komen om bang te zijn een adverteerder kwijt te raken. Nogmaals, ik wil er zeker van zijn dat een netwerk voor MIJ opkomt inzake de transacties en afspraken die met een adverteerder gemaakt zijn, en niet slaafs een adverteerder volgen indien deze opeens met TERUGWERKENDE KRACHT de voorwaarden van samenwerking aanpast. M4N ligt er bij mij dus uit, even als T-Mobile. M4N krijgt van mij geen koude douche, nee, een koud stortbad is wat ze verdienen. Je zo opstellen als M4N en T-mobile doen kan gewoon NIET!
 

Langace

Nieuw lid
4 dec 2005
1.453
0
0
www.zinngeld.nl
#5
Zanox heeft ook een goeie regeling getroffen 6 maanden terug ofzo, persoonlijk vind ik het dus wel laat dat TT er nu pas mee komt. Maar wat ze zeggen, beter laat dan nooit.