TradeTracker.com introduceert nieuw logo

#1
proxy.php?image=http%3A%2F%2Fstatic.tradetracker.net%2Fnl%2Fmailing_content%2Fttlogotrans.png&hash=29866e39fec0fc4b5448fa1f71d6231b


TradeTracker Hoofdkantoor - Almere, donderdag 10 juli 2014

TradeTracker.com introduceert nieuw logo

TradeTracker legt de basis voor een complete metamorfose van haar huisstijl met de introductie van een nieuw logo. Met de nieuwe pay-off ?Performance Marketing? benadrukt het netwerk haar sterke positie in het performance marketing en online advertising landschap.

De aangekondigde introductie van het nieuwe logo is slechts de eerste stap van de rebranding strategie van TradeTracker. Op korte termijn zullen ook de corporate website en de software interfaces van de adverteerders en affiliates een geheel nieuw design krijgen.

Over TradeTracker
Affiliatenetwerk TradeTracker is opgericht in 2004. TradeTracker biedt online adverteerders (merchants) en publishers (affiliates) de mogelijkheid om op basis van "pay-for-performance" online marketing en sales activiteiten te ontplooien en/of te optimaliseren.
 

Gumtree

Nieuw lid
13 apr 2008
178
0
0
#2
Hopelijk doen jullie niet te veel aan de interface van alle affiliate partijen waar ik mee samenwerk is die van Tradetracker het meest gebruiksvriendelijk.