TradeTracker Software Update

ndewitte

Nieuw lid
18 jul 2011
13
0
0
#1
Bij deze brengen we u graag op de hoogte van de nieuwste features in de Affiliate Software die wij in de afgelopen weken uitgebreid hebben getest en live hebben gezet:

Geoptimaliseerde subcategorieën:
Productfeed generator optimalisaties;
Conversie notificatie mogelijkheid toegevoegd;
IP-adressen (voor zowel leads als sales) toegevoegd in het uitgebreide transactie overzicht;
Verbeterde beveiliging bij het inloggen;
Notificatie toegevoegd bij wijziging in belangrijke account gegevens;
Demo modus toegevoegd in de webservice.


<b>Geoptimaliseerde subcategorieën</b>
In de afgelopen weken zijn er optimalisaties gemaakt met betrekking tot de campagne subcategorieën. Vanuit het algemene campagne overzicht is het nu mogelijk om hoofdcategorieën uit te breiden en de subcategorieën te tonen. Daarnaast ziet u nu een nieuwe sub-categorieën dropdown na het selecteren van een hoofdcategorie uit het campagne lijstoverzicht:

proxy.php?image=http%3A%2F%2Fstatic.tradetracker.net%2Fgb%2Fmailing_content%2F2011-07-12-cscclo.png&hash=571af1d7083a861a19e39c2569f7bd74


<b>Productfeed generator optimalisaties</b>
Vanwege de uitzonderlijke groei die TradeTracker meemaakt, wordt ook de productfeed database steeds groter. Om ervoor te zorgen dat productfeeds in een snelle handeling gedownload kunnen blijven worden is het gehele back-end proces geoptimaliseerd. Dit zal resulteren in het sneller laden van feeds en zo wordt het aantal time-outs tot een minimum beperkt.

<b>Conversie notificatie mogelijkheid toegevoegd</b>
Via uw contactpersoon bij TradeTracker was het al mogelijk om een ​​"conversie notificatie URL" in te stellen, maar nu is het ook mogelijk om deze URL zelf in te stellen door het bewerken van uw site gegevens. Dit doet u door te navigeren naar "Algemeen -> Mijn sites":

proxy.php?image=http%3A%2F%2Fstatic.tradetracker.net%2Fgb%2Fmailing_content%2F2011-07-12-cnu.png&hash=2d0436b92e823aa3c53307a40c8112b5


De URL die hier wordt ingevuld wordt aangeroepen per conversie (lead of sale) die heeft plaatsgevonden. Dit is vooral handig als u gebruik maakt van uw eigen rapportage-systeem. Om te zien welke variabelen kunnen worden gebruikt, kunt u het Help-pictogram te klikken. Deze info (en meer) kan overigens ook worden opgehaald door middel van de web service.

<b>IP-adressen (voor zowel leads als sales) toegevoegd in het uitgebreide transactie overzicht</b>
In het uitgebreide transactie overzicht bent u nu ook in staat om het IP-adres van de specifieke conversie te zien. Let op: dit adres kan gedeeltelijk worden gemaskeerd (de laatste reeks getallen wordt vervangen door een "x") afhankelijk van de plaatselijk geldende privacywetgeving.

proxy.php?image=http%3A%2F%2Fstatic.tradetracker.net%2Fgb%2Fmailing_content%2F2011-07-12-etoip.png&hash=585f3cf465894034200e93a513a62e0b


<b>Verbeterde beveiliging bij het inloggen</b>
TradeTracker geeft veel om uw veiligheid. Daarom zijn er verdere optimalisaties gedaan om het login-proces te verzekeren van een veilige overdracht van uw account informatie en rapportages. Standaard worden alle account logins nu volledig versleuteld. Binnen de Affiliate Software kan dit worden gecontroleerd door middel van de groene adresbalk in uw browser. Met deze optimalisaties TradeTracker is een van de weinige netwerken die van deze manier van veilig inloggen gebruik maakt.

<b>Notificatie toegevoegd bij wijziging in belangrijke (account) gegevens</b>
Een ander deel van de klant veiligheid die is geoptimaliseerd, is het veranderen van gebruiker, account en betalingsgegevens. Vanaf heden zal de hoofdgebruiker (lees: accounteigenaar) van het account op de hoogte worden gesteld zodra er een wijziging wordt aangebracht in één van de hiervoor genoemde onderdelen. De account eigenaar zal op de hoogte worden gebracht via een automatisch gegenereerde e-mail en zal de gewenste wijziging vanuit de email moeten bevestigen.

<b>Demo modus toegevoegd in de webservice</b>
Binnen de webservice omgeving is het vanaf nu mogelijk om een "demo" mode in te schakelen. Dit doet u door het instellen van de laatste parameter. Stel de parameter "authenticate" methode in op waarde "true". Op deze manier heeft u toegang tot de demo (transactie) gegevens, zodat het testen van de webservice wordt vereenvoudigd.
 

YVANYVAN

Nieuw lid
24 aug 2005
478
0
0
#2
Bij "Gezondheid en verzorging" aparte subcategorieën staat Dokteronline er niet bij vermeld (wel bij "Gezondheid en verzorging"alle categorieën).

Vraagje: hoe kan ik bij lijstoverzicht affiliatesite een site van mij verwijderen?