UPDATE: Nieuwe zanox website!

zanox benelux

zanox | Straight to performance
5 dec 2005
1.733
0
0
www.zanox.com
#1
zanox, specialist in global performance based online marketing, introduceert een nieuwe website (www.zanox.nl) om publishers en adverteerders te ondersteunen bij het optimaliseren van online verkoop.

zanox TV
Onderdeel van onze nieuwe website - die in 13 talen gelijktijdig live is gegaan - is ondermeer zanox.TV. Hiermee krijgen startende en professionele publishers middels video gratis training in affiliate marketing. Eveneens zijn adverteerders in staat om met video?s de publishers verder te informeren over hun programma?s en nieuwe campagnes

Vier marktgroepen
Adverteerders worden ingedeeld in de vier marktgroepen Shopping, Travel, Finance en ?TIMES? (Telecom, Internet, Media, Entertainment en Software) als onderdeel van de nieuwe strategie waarmee zanox het internet als verkoopkanaal verder positioneert.

Starters & professionals
In het speciale startergedeelte van de site opent de beginnende publisher eenvoudig een webwinkel waar hij een vergoeding ontvangt voor de producten die hij op internet promoot.
Professionele publishers hebben baat bij de indeling in vier publishergroepen die onderdeel uitmaken van de nieuwe zanox-strategie. Deze groepen zijn zoekmachine marketing, Global Alliance Partner (GAP), portal- en content websites en e-mail publishers. Zanox ontwikkelde voor deze groepen tracking technologieën waarmee het gemakkelijker is om campagnes te optimaliseren.

Het persbericht bij de lancering van de nieuwe website kun je hier lezen.

Vriendelijke groeten,

Marketing Team
zanox Benelux

E: service.nl@zanox.com
W: http://www.zanox.nl
 

Langace

Nieuw lid
4 dec 2005
1.453
0
0
www.zinngeld.nl
#5
Re: Nieuwe zanox website!

Bij mij is het nu opgelost (als je je inlognaam invulende en dan door tabt moest je de puntjes zelf weg halen... nu gaat dat automatisch.
 
18 mei 2006
22
0
0
www.vakantieboard.nl
#6
Re: Nieuwe zanox website!

Ik heb me ook ooit eens voor Zanox aangemeld, maar ik maak zelf veel gebruik van deeplinks en dat is bij Zanox niet mogelijk. Ik vind dat een groot gemis en dat is ook de reden dat ik er geen gebruik van maak.

Wat ik eigenlijk bedoel te zeggen: Leuk een nieuwe website, maar ik zal het nog steeds niet gebruiken.
 
D

dutchguru

Guest
#7
Re: Nieuwe zanox website!

off topic:

@Vakantieboard : goeie reden om toch weer eens in te loggen denk ik, want dieplinken gaat bij veel merchants inmiddels wel!

on topic:
@ Sanne : ik wil niet zeuren over de goeie oude tijd, maar wanneer je achter elkaar een aantal advertenties wilt bijwerken bij diverse netwerken, is het zalig dat wanneer een browser de gegevens onthoudt en voor-invult, je alleen maar op inloggen hoeft te rammen ! Nu is dat beperkt, tot het intoetsen van de 1e letter inlognaam, niet vreselijk, maar voor ons ook geen verbetering dus :(
Positief : ondanks de ook fraaie site van Tradetracker, is het inloggen daar helaas nog problematischer geworden, dus Zanox kan er nog mee door.
;D
 

Langace

Nieuw lid
4 dec 2005
1.453
0
0
www.zinngeld.nl
#8
Re: Nieuwe zanox website!

trouwens ook het automatisch uitloggen na 30 min is mega irritant. Bij mij staan bijna alle programma's de hele dag open en dan 7 keer opnieuw inloggen per dag is redelijk irritant.
 

zanox benelux

zanox | Straight to performance
5 dec 2005
1.733
0
0
www.zanox.com
#9
Re: Nieuwe zanox website!

Bedankt voor de feedback. Ik zal het terugkoppelen naar het team dat verantwoordelijk is voor de website!

@ Vakantieboard:
Inmiddels heeft zo'n 75% procent van de adverteerders deeplinks beschikbaar gesteld in het zanox systeem. Bij nieuwe programma's worden vrijwel altijd deeplinks aangemaakt. Mocht je bij een bepaald programma deeplinks missen kun je deze aanvragen bij zanox.
Als je vragen hebt of een speciaal verzoek dan kun je contact met ons opnemen via: service.nl@zanox.

Groeten,

Sanne
zanox Benelux
 

jimmyjoy

Nieuw lid
27 jul 2007
18
0
0
#10
Re: Nieuwe zanox website!

Ja inderdaad, het inloggen is lastiger geworden.

windows slaat het ww niet meer op.

Jullie moeten deze velden niet vooraf ingevuld laten, maar gewoon leeg.
netzoals men dat overal doet.