US, GB en China. Hoe en waarmee affiliate te doen?

Karel

Nieuw lid
21 feb 2008
814
1
0
#1
Hoi,

Heb 2 goedlopende Engelstalige websites. Onderwerp kunst en naturisme. Geografische herkomst bezoekers is US, GB en China. Ca 1000 unieke bezoekers per dag.

Lukt mij maar steeds niet om er geld van te maken. Heb er nu kleding opstaan en voorheen kunst reizen. Beide verkopen niente. TT al gemaild hoe het verder aan te pakken, maar een algemeen antwoord gehad. Ik weet het niet meer.

Wie oh wie kan mij helpen. Als je de sites wil weten, mail mij dan.

Loek
 
26 jan 2008
255
0
0
#2
Adsense erop zetten?
Eventueel kun je kijken welke ads adsense serveert en kijken of deze partijen ook aan aff. marketing doen en je daar op richten.
 
W

Wim

Guest
#3
kijken welke ads adsense serveert
Hoe wil je dat doen? Er zijn ads die met de site te maken hebben (dat weet je eigenlijk al) en er zijn gepersonaliseerde ads en die kun je van je bezoekers niet zien.
 

Karel

Nieuw lid
21 feb 2008
814
1
0
#4
Dat van die Adsense. Op mijn art-naturism site wordt ie niet getoond. Dit omdat er wellicht ergens, je weet maar nooit, een stukje van een blote borst wordt getoond. Google Adsense sluit die site, met haar keyword onderzoek uit. Dan de 2e site dat is een puur art site en ... toont Nederlandse reclames. Wellicht omdat ik als Nederlander wordt getraceerd. Elders misschien anders, maar dat kan ik niet nalopen en dus ook niet gebruiken om andere en juiste affiliate linkjes te plaatsen.

Loek
 

Fritsie

Nieuw lid
13 mei 2013
17
0
0
#5
Ik zou in mijn Adsense account kijken welke ads getoond worden in ad review center, dan zie je wie er adverteert. Dus niet op je site kijken maar in het advertentie-management-center in je Adsense account.
Dan zie je wat Google toont aan bezoekers op je art-site.
Je kunt ook kijken naar kunst-reizen/vakantes, taalcursussen, culturele vakanties, schilderlessen, etc.

Voor je naturism-site zou ik kijken naar aanbieders van vakanties die ook naturistencampings etc doen.

Je kunt ook naturisme-nederland (organisatie) benaderen of zij interesse hebben in adverteren oid.

Je kunt ook grote/bekende naturisme-campings googlen in combinatie met het woord "affiliate" zodat je zie of en waar ze in een affiliate-netwerk zitten.
 

Karel

Nieuw lid
21 feb 2008
814
1
0
#6
Die adverteerders op AsSense heb ik gevonden.

Kennen jullie affiliate netwerken die specifiek voor US, GB en/of China werken?

Wat te denken van Zanox en dan deze http://www.chinesean.com/affiliate/index.do

Loek
 

Karel

Nieuw lid
21 feb 2008
814
1
0
#8
Wel een hele goede zeg. Had mij dat nooit gerealiseerd. Heb al wat gevonden. beetje naatje maar ja .. Wil mij inschrijven bij Zanox- VS, maar lukt niet. Ontoegankelijk wereldje. ze reageren niet in dit forum zo ook niet op een directe mail. Zal ze volgende week eens bellen.

Karel
 

Karel

Nieuw lid
21 feb 2008
814
1
0
#10
Kan ik best aan denken. Zie ook dat Amazon.com daar iets in doet. Postyers en wellicht boeken? Was altijd huiverig, hoop werk en uitbetalen??

Er staat er nu één op die had 3 klikken in 1 dag en dat met 800 unieke bezoekers.

Karel