Voorbeelden van echte succesvolle affiliates?

30 sep 2012
3
0
0
#1
Hoi,

Ik doe al enige tijd wat met affiliate diensten en dit genereerd een leuk stukje extra inkomsten. Ik zit er over te denken om er meer tijd in te investeren.

Mijn vraag is of er voorbeelden zijn van echt succesvolle affiliate websites? Ik bedoel niet mensen die 5000 euro in de maand verdienen, maar minimaal 2 ton per jaar of een veelvoud daarvan.

Alvast bedankt.
 

fgielen

Nieuw lid
19 aug 2007
507
0
0
#2
Gewoon "vooraan" beginnen is het beste. Wat heb je eraan om te weten wat goede sites zijn?

Proberen, proberen en nog eens proberen zou ik zeggen. Met vallen en opstaan. Daar leer je iets van.

Als je snel veel geld wilt verdienen kun je beter stoppen.
 
30 sep 2012
3
0
0
#3
Ik bedoel dat ik me afvraag hoe ver je kan gaan. Alles wat ik gelezen en gezien heb zijn veelal websites die hooguit enkele duizenden euro's opleveren. Voordat ik er echt tijd in wil steken moet ik toch wat voorbeelden hebben van echte successen, dat geeft inspiratie.

Het gaat mij niet om snel, maar om de lange adem. Maar dan wel met goede vooruitzichten, anders hoef je er niet aan te beginnen en kan ik beter het werk blijven doen wat ik nu doe.
 

Caroline

Nieuw lid
20 nov 2008
44
0
0
#4
De tijd van snel veel geld verdienen is voorbij. Succesvolle affiliaties hebben draaien op fundamenten van 5 - 10 jaar geleden.
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#5
Marcomania zei:
Hoi,

Ik doe al enige tijd wat met affiliate diensten en dit genereerd een leuk stukje extra inkomsten. Ik zit er over te denken om er meer tijd in te investeren.

Mijn vraag is of er voorbeelden zijn van echt succesvolle affiliate websites? Ik bedoel niet mensen die 5000 euro in de maand verdienen, maar minimaal 2 ton per jaar of een veelvoud daarvan.

Alvast bedankt.
Ik kan je melden , Marco ( gok ik maar ) , dat er massa's mensen zijn in dit land en daarbuiten die minimaal 200.000 per jaar verdienen. Jammer is, dat diegenen die het ontvangen, ons daar zelden van op de hoogte brengen. Zowel wanneer ze minder alswel meer ontvangen ..... maar ze verdienen het !

Wanneer jij tot de toppertjes wilt gaan behoren, die die tonnen ook gaan ontvangen, moet je nog even iets doorgaan met bestuderen ...... dat zijn namelijk mensen die iets ondernemen, die doen, die proberen uit, glijden uit, en glijden omhoog, maar voortdurend bezig met iets te ondernemen. En zoals je schrijft :"je zit te denken" en dat gaat 'm niet worden.

Vervolgens, al die ondernemers, die toppertjes, die weten dat die andere toppertjes er ook zijn en weten ook, dat een spiegelbeeld het ook niet gaat worden. Dat zong Willeke Alberti al in haar jonge jaren en met die zwarte tand in de Jantjes is ze moeders mooiste zeker niet, en staat in haar genre al bijna een mensenleeftijd aan de top.
Wanneer jij de werkelijke ambitie zou hebben om de top te halen, moet je je onderscheiden van al die anderen, kopieren heeft geen zin, want die staan al aan de top en de top is niet breed. Kan best , is eerder vertoond, jij kunt het verschil maken .... 5 minuten geleden had je al moeten beginnen , niet met denken, maar met doen, geen tijd te verliezen. Doe Het Nu ! 8)
 
30 sep 2012
3
0
0
#6
Als ze ons er niet van op de hoogte brengen en er zijn geen voorbeelden en harde cijfers te noemen, hoe weten we dan dat ze er echt zijn? Ik geloof het ook, maar ik heb nog geen enkel voorbeeld kunnen vinden, laat staan echte cijfers. Ook van de netwerken als TradeTracker krijg je geen hoogte van omzet of grote successen. Ik heb het idee dat het allemaal wat overtrokken is en dat er maar weinig mensen zijn die echt goed geld kunnen verdienen in deze wereld. Dat houd me een beetje tegen om er vol in te stappen. Ik besef heel goed dat je er veel tijd en energie in moet steken. Ik ben geen dromer en al helemaal niet op het snelle geld uit. Ik vind het leuk om websites op te zetten en hier inkomsten uit te genereren. Maar als de kans klein is hier veel geld mee te verdienen, dan twijfel ik of ik niet beter mezelf ergens anders op kan focussen.
 
10 sep 2010
448
0
16
#7
Als je uitgaat van een gemiddelde vergoeding van 4%, zul je voor ?5.000.000,- aan orderwaardes moeten hebben per jaar om aan ?200.000,- te komen. En daar gaat nog eens de btw vanaf. Dat gaat een affiliate nooit lukken. Verwijs dat maar naar het rijk der fabelen, tenzij iemand met echte bewijzen komt aanzetten.
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#8
Maar als de kans klein is hier veel geld mee te verdienen, dan twijfel ik of ik niet beter mezelf ergens anders op kan focussen.
Dat gaat een affiliate nooit lukken.
Precies. Da's de goeie instelling. De enige echte die ervoor zorgt, dat je ever never die top zult halen.

Daarom hebben ze vóór en achter en zijwaarts van de "gouden koets" paarden lopen met oogkleppen op. En zorgen we ervoor dat er niets boven het maaiveld uitsteekt.
Daarom maken we in Nederlandse contreien een boek zoals "de Kleine Zielen", dat was Louis Couperus, die eigenlijk gewoon 'Kuipers' heette. Had alleen een visie. Kon iets van niets maken. Een creatie.

Wie eerst door anderen bewezen wil krijgen, dat het kan, weet alleen dat het heeft gekund op die wijze en dat is al gedaan. Hij/zij heeft z'n tijd verdaan.

Er staat immers nergens geschreven, dat die affiliate niet ook de kunst verstond om na een start, het kunstje door anderen te laten doen, die op hun beurt weer die andere kunstjes doen, zodanig dat uiteindelijk de man of vrouw 'on top' de organisatie-revenuen kan ontvangen. Waarvoor uiteindelijk al die anderen zullen hebben gewerkt, die anderen, die zelf die visie misten, de boot misten en nooit aan die top zullen kunnen ruiken. Die gaan dat boek lezen van die kleine zielen, geschreven door die ene ...... etc.

Denk je dat Zuckerberg al het werk alleen deed, dat Steve Jobs, Bill Gates en anderen het allemaal zelf deden ?
In Groningen zitten affiliates met 25+ personeelsleden, in Zwolle idem, in Amsterdam met nog grotere aantallen, allemaal opgericht door mensen die nu nog zitten te peinzen of het ooit wel mogelijk zal zijn ? In jullie visie wel.
Om met de NCOI te spreken "die lat die bepaal jij ! "

Een affiliate/publisher is iemand die de kunst verstaat om anderen iets te laten kopen of te laten doen, waar hij/zij aan kan verdienen. Wanneer je daarnaar kijkt via een sleutelgat is als degeen die de boeken leest die een ander geschreven heeft, de lezer betaalt, de maker verhaalt.

Maar laat je door mij niet weerhouden om vooral niets te doen. 'Tis al druk genoeg met die 20% aan concurrenten die wèl iets doen. ;D
 
10 sep 2010
448
0
16
#9
In Groningen zitten affiliates met 25+ personeelsleden, in Zwolle idem, in Amsterdam met nog grotere aantallen, allemaal opgericht door mensen die nu nog zitten te peinzen of het ooit wel mogelijk zal zijn ? In jullie visie wel.
De TS heeft het niet over, als ik nou eens 25 man personeel in dienst neem, zal het dan mogelijk zijn. Zal best, zal mij ook een zorg wezen. Het gaat over wat een enkele affilate kan verdienen, en als je daar een modaal inkomen aan over wil houden, dan moet je van zeer goede huize komen. Met het verspreiden van sprookjes is niemand gebaat. Moet je voor in de Efteling zijn. ;D
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#10
TS : Mijn vraag is of er voorbeelden zijn van echt succesvolle affiliate websites? Ik bedoel niet mensen die 5000 euro in de maand verdienen, maar minimaal 2 ton per jaar of een veelvoud daarvan.
Daarbij is het Topicstarter zelfs te min om over 5.000 euro per maand te praten. Het echt grote werk, dat is het. Dan vraagt dat om een visie.

Zou het echt mogelijk zijn, dat iemand zonder iets , net gestart zich gaat afvragen "als ik nou eens 25 man in dienst heb"? Bepaald niet realistisch.
Zou het echt ONmogelijk zijn, dat iemand zonder iets, net gestart zich gaat afvragen "als ik nou eens 25 mensen voor me aktief kan laten zijn, die elk x-zoveel zelf kunnen doen en ik er x-zoveel aan kan verdienen". Zou dat nu echt ONmogelijk zijn ?

Dat is de sleutelvraag van het sleutelgat.

Je zou deze video eens kunnen bekijken, beluisteren, overdenken.
Er zijn forumleden die gestart zijn met een GPT model, waarbij zij legio mensen "iets" hebben laten doen, geen personeel, analoog aan wat Durk Jan de Bruin aangeeft, maar waar je wel middels dat concept van toen , het nodige aan overhoudt.
Je moet het alleen willen zien. Dacht je dat hij begonnen is in de volle zekerheid dat het zo zou lopen ? Hij had die visie en vooral : hij begon eraan.

Dat maakt het verschil.
 

PJ

Nieuw lid
28 feb 2008
1.417
0
0
#11
Marcomania zei:
Mijn vraag is of er voorbeelden zijn van echt succesvolle affiliate websites? Ik bedoel niet mensen die 5000 euro in de maand verdienen, maar minimaal 2 ton per jaar of een veelvoud daarvan.
Heb je het over een omzet van 2 ton dan is dat heel wat anders van een winst van 2 ton, laat staan een winst van 2 ton die je met niemand hoeft te delen. En dan is het nog de vraag of je die 2 ton winst p.p. in Nederland behaalt of globaal.

Wie dat verdient gaat jou echt niet aan je neus hangen hoe hij dat met welke site verdient. Niemand heeft er enig belang bij om de concurrentie wakker te maken en te activeren. Bovendien is het niet erg chique om met je inkomsten te schermen terwijl veel affiliates niet verder zullen komen van het verdienen van een ijsje met wat geklooi met worldpress op hun zolderkamer.

Je vraag is bovendien totaal irrelevant. Je kunt net zo goed vragen of het mogelijk is om 2 ton of een veelvoud daarvan per jaar te verdienen door wat verf tegen een doek te kwakken. Ja, dat is mogelijk. Maar het zegt niets over of jij daar ook toe in staat bent. Je kunt ook vragen of het mogelijk is om 2 ton of het tienvoudige daarvan per jaar te verdienen door tegen een bal te trappen. Ja, dat kan. Maar het zegt niets over de vraag of jij daar ook toe in staat bent. Hoe hard je ook je best doet.

Kansen zijn er zeker in de affiliatemarketing maar dat zegt niets over de vraag of dat ook voor jou is weggelegd. Dan moet je toch de omgekeerde weg bewandelen en niet beginnen met de vraag wat jij kunt verdienen maar een antwoord zoeken op de vraag wat jij de internetbezoekers te bieden hebt dat rechtvaardigt dat jij er twee ton per jaar aan zou verdienen.
 
#12
Marcomania zei:
Als ze ons er niet van op de hoogte brengen en er zijn geen voorbeelden en harde cijfers te noemen, hoe weten we dan dat ze er echt zijn? Ik geloof het ook, maar ik heb nog geen enkel voorbeeld kunnen vinden, laat staan echte cijfers. Ook van de netwerken als TradeTracker krijg je geen hoogte van omzet of grote successen. Ik heb het idee dat het allemaal wat overtrokken is en dat er maar weinig mensen zijn die echt goed geld kunnen verdienen in deze wereld. Dat houd me een beetje tegen om er vol in te stappen. Ik besef heel goed dat je er veel tijd en energie in moet steken. Ik ben geen dromer en al helemaal niet op het snelle geld uit. Ik vind het leuk om websites op te zetten en hier inkomsten uit te genereren. Maar als de kans klein is hier veel geld mee te verdienen, dan twijfel ik of ik niet beter mezelf ergens anders op kan focussen.
Ik kan zo maar een paar redenen verzinnen waarom mensen het niet nodig vinden om hun financien aan de grote klok te hangen :):

1- afgunst - geloof het of niet maar als je ergens bovenuit steekt heb je veel ''vrienden'' die je lachend een mes in de welbekende rug....
2 - fiscus - veel verdienen houdt in dat je op het scherp van de snede je taxen zoveel mogelijk poogt te beperken.
3 - copycats - waarom zouden mensen hun succesformule neerpennen? Om deze tig keer te laten kopieren?

Laten we eens andersom beginnen:

Wie ben jij?
Hoeveel verdien je?
Ben je Hetero, homo of weet je het nog niet?
Wat was jouw grootste succes?
En je grootste blunder?

Zie..... het blootgeven is toch iets dat nog niet zo eenvoudig is.

Maar troost je, binnen enkele jaren ga ik mijn memoires schrijven en die kan ik je zeker aanraden. Want dan zie je exact hoe het moeSt en hoe het niet moeSt :)

Arie
 

xipe

Nieuw lid
31 mrt 2008
650
0
16
#13
Grove schatting? 95% van alle affiliate inkomsten wordt verdiend door (nog geen) 5% van de affiliates.

En ja, ik ga ook nog eens mijn memoires publiceren, dan lees je hoe het NIET had gemoeten!
:)

(al zou dat zelfs nog leerzaam kunnen zijn, misschien...)
 

Arminius

Kwaliteit komt altijd boven drijven.
23 jan 2008
60
0
6
www.pokerinfo.nl
#14
Ze zijn er zeker, wat zeg ik, ken uit mijn directe omgeving een handvol affiliaties die het al jaren lang erg goed doen. Deze mensen hebben wel een aantal kwaliteiten en volgens mij staat dat vast dat ze hierdoor erg succes vol kunnen zijn. Alleen met een ad scènes of bol affiliate ga je het niet redden. Out of the box denken, door zetten, investeren, juiste timing, trends zien, kennis van zaken helpen je wel daarbij. Wat ik vooral vaak om mij heen zie (de laatste 12 jaar dat ik zelf in deze business zit) is dat veel mensen denken, ga ik ook doen en lekker binnen lopen terwijl ik slaap. Alles begint klein en als je 5k in de maand wilt gaan verdienen mag je al een vreugde dansje gaan maken als je de eerste 5e heb verdiend. Deze processen gaan stapje voor stapje en niet "over night".
 
#15
willie wortel zei:
Als je uitgaat van een gemiddelde vergoeding van 4%, zul je voor ?5.000.000,- aan orderwaardes moeten hebben per jaar om aan ?200.000,- te komen. En daar gaat nog eens de btw vanaf. Dat gaat een affiliate nooit lukken. Verwijs dat maar naar het rijk der fabelen, tenzij iemand met echte bewijzen komt aanzetten.
Wat is nou 5 miljoen? :) (grijns)
Ten dele heb je wel een punt, maar uiteraard zijn er meer steden dan alleen Rome en zijn er nog meer wegen die daar weer heen leiden.

Neem bijvoorbeeld de verzekeringen (momenteel hot met de zorgpolissen) die zomaar 75 Euro of meer aftikken per verkochte polis. Doe je er daareen leuk aantal van dan ziet het beeld er weer heel anders uit.

Ik kan me nog (vaag) herinneren dat op het hoogtepunt van de hypotheekhausse de adverteerders vochten om de leads.... Helaas momenteel niet meer, maar dat was ook zo'n inkomstenbron die aardig kon aantikken voor partijen in dat specifieke segment.

En verder is de wereld groter dan alleen NL en doen veel affiliates Duitsland en andere landen er bij.

Dus ze zullen er wel zijn (ik ken er zelfs enkele) maar ze zullen echt niet iedereen wijzer gaan maken.
Want je kent wellicht het oude Chinese gezegde.... '' Teveel vissen in 1 kom zorgt voor een tekort aan visvoer''

Het is en blijft dus een kwestie van uitvissen, op je bek gaan, opkrabbelen en opnieuw beginnen om zo het ''vak'' te leren.