Voorstellen.

appie

Nieuw lid
26 dec 2012
6
0
0
www.opgedist.nl
#1
Ben nieuw op dit forum. Gewoon uit nieuwsgierigheid lid geworden.En probeer wat kennis op te doen voor m,n website. Door te lezen wat anderen posten.Website gaat hoofdzakelijk over eten en recepten.En heb er ook wat affliate dingetjes op staan. Ik zou zeggen proef en oordeel.Kritiek is welkom.Gr.Andries.
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#2
Welkom, Andries, appetijtelijke maar wel heel erg blauwe website heb je, maar wel met alle respect een Soepzootje zoals één van je rubrieken het zegt.
Voor een Drachtense kookliefhebber zie ik er geen lokale recepten bij. Wel oude recepten zoals de Stokvisch, heb 'm ergens eerder gezien.

Maar waar ik vooral benieuwd naar ben is hoe je scoort ( en vandaar de verwijzing naar Soepzootje ) met de onderwerpvreemde banners. Perfekt om in te spelen ( of had je het al ) op de actuele populariteit van paardenvlees, en dan is het op zich heel creatief om de hoefijzers met geluk toe te passen, maar brengen ze je ook geluk qua verkopen ?

Het combineren met magnetisch gescoorde rariteiten tja, misschien wordt dat je bruggetje naar magnetronrecepten ?

Kortom, leg ons uit wat je eigenlijk precies wilt bereiken. Op zich is een receptensite heel lastig om commercieel te benutten, over het algemeen zijn hobbyisten zoekers naar informatie en geen kopers. Maar niet geschoten is altijd mis. En uit Drachten kennen we op dit forum méér creatievelingen . , . , .
Dus .... 8)
 

7IP

Nieuw lid
8 dec 2007
461
0
16
www.7ip.nl
#3
De site site een combinatie van een privé website en wellicht een lichte intentie om er iets meer mee te willen gaan doen.

Desondanks ben ik blij weer iemand uit Drachten op het forum te zien ;-)

Marcus / 7IP
 

appie

Nieuw lid
26 dec 2012
6
0
0
www.opgedist.nl
#4
Veel dank voor het beoordelen van de website. Mijn bedoeling is om wat verkopente doen. Een beetje commercieel gelardeerd met recepten.De leukste reacties krijg ik op m,n magneetvondsten,dat is m,n hobby. Dus dat moet blijven.Het paardenvleesrecept is inhaken op de actualiteit.Zo denk ik erover om er een recept uit Cyprus erop te zetten.En de banners van Tradetracker daar ben ik bij aangesloten zijn bedoeld om mensen te verleiden tot kopen. Ook staan er reizen op maar dan met een recept uit dat land.Maar verkopen lukt niet erg.Het barst ook van de receptensites op internet.Kokboekenverkoop via Marktplaats loopt wel heel goed.
Nogmaals bedankt voor de reacties.Ik ga verder knutselen.
 

SNEUP

Nieuw lid
14 jul 2007
145
0
0
www.sneup.nl
#5
Wolkom Andries!

Wij Friezen krijgen nog eens de overhand in affiliateland 8).
Je site is een mengelmoes (zou een leuke naam zijn.. de .nl is helaas al bezet) maar dat heeft z'n charmes.
Je bent in ieder geval veelzijdig, daar hou ik wel van.
Veel succes toegewenst!