Vraag over PayPro

Derrick

Nieuw lid
16 mei 2010
1
0
0
#1
Hallo allemaal,

Dit is mijn eerste bericht en ik ken dit forum nog niet echt goed.
Dus sorry als ik een vraag stel die hier al uitvoerig is behandeld of als ik mijn vraag op de verkeerde plaats stel.

Het gaat om het volgende.
Ik ben affiliate bij PayPro en verkoop ook een eigen product via PayPro. De zaken gaan matig.
Op een groot affiliate forum zou ik verwachten een aparte sectie aan te treffen over PayPro of in ieder geval iets meer discussie te zien over PayPro.

Mis ik iets? Of is er gewoon weinig behoefte aan uitwisseling van info omtrent PayPro?
Staat PayPro misschien niet zo goed bekend in dit forum? Of is PayPro geen aantrekkelijk netwerk voor de gebruikers van dit forum?
Of is PayPro een netwerk dat door weinig affiliates wordt gebruikt?

Ik hoop dat er mensen zijn die hier hun licht over kunnen laten schijnen.

Vriendelijke groet,

Derrick
 
S

svteg

Guest
#2
Mijn manier van affiliate marketing bedrijven is het aanprijzen van producten waar veel vraag naar is, de grote merken. Affiliate marketing kan op vele manieren, maar de meest lucratieve (voor mij) is het simpelweg inspelen op de vraag van al die Nederlanders die iets online willen kopen. Paypro daarentegen waar vele hobby-auteurs hun ebooks kunnen aanprijzen zal (het snel geld verdienen/snel afvallen segment wat vaak hand in hand gaat met de immer typische landingspagina's) afbreuk doen aan de betrouwbaarheid van mijn affiliate websites waar ik er juist alles aan doe om te pretenderen dat er een professioneel bedrijf achter de producten zit.
Je hebt affiliate marketing, en je hebt paypro. Paypro is voor mij te onaantrekkelijk om er mijn core inkomen uit te halen, paypro is voor mij een apart hokje welke niet past in het rijtje van de andere affiliate netwerken. Niet perse slechter, maar het vraagt gewoon een andere aanpak (meer werk) om paypro producten te promoten, het is nou eenmaal eenvoudiger om een snel geld verdien boek van Donald Trump aan te prijzen dan van een onbekende Nederlandse schrijver, en is het boek van Donald Trump toch niet interessant genoeg, dan is er wel een cookie gezet in de desbetreffende boekenwinkel.
Het zou mooi zijn als Paypro al haar producten in een feed zou hangen, dan is het voor mij een stuk interessanter, en is een stuk meer moderne affiliate marketing.
 

tonebizz

Nieuw lid
14 apr 2010
17
0
0
mmotraffic.com
#3
daar zit wat in , maar neemt niet weg dat je geld kan verdienen met paypro, als je weet wat je doet natuurlijk.

vind dat de affiliates in nederland weinig digitale producten promoten... denk dat de nederlanders het idd minder vertrouwen als de makers van het product niet bekend zijn...
 
22 apr 2010
2
0
0
www.freedom.ws
#4
Goedenavond,

Ik denk dat je daar gelijk in hebt. Zelf ben ik net begonnen als affiliate met Paypro en door middel van gratis advertentiesites verdien ik een paar tientjes per maand extra. Google Adwords is gewoon te duur en risky om de producten te promoten en dan blijft er eigenlijk maar 1 ding over en dat is een website bouwen rondom het affiliate product en je concentreren op SEO.

In Amerika is dit veel meer hot. Ik heb me geabonneerd op nieuwsbrieven van bijvoorbeeld Matt Carter, Mark Ling, Adam Spiel en deze concentreren eigenlijk alles op SEO. Het is erg leuk en interessant om van deze mensen te leren.
 

Damaskus

Nieuw lid
10 apr 2013
4
0
0
#6
PayPro kan zeker succes hebben, als je het op de juiste manier gebruikt. De schreeuwerige teksten, grote knoppen en lokkertjes maken nu eenmaal niet een betrouwbare indruk. Toch heb ik ontdekt dat er veel mensen geïnteresseerd zijn in de producten en dat er serieuze bedrijven achter die producten schuilen. Het is een kwestie van proberen om te beseffen welke de beste zijn. Het mooiste is als je de producten kunt benoemen op je website en direct door kunt verwijzen naar de betalingspagina (met jouw link). Zo passeer je de opgeklopte landingspagina's en houd je alles in eigen hand.
 

matty2

Foget the list I have traffic
18 apr 2013
32
0
0
#7
Paypro is goed voor mail marketing, ik zou mijn website nou vol zetten met paypro... o wacht even heb wel zo een site...... ;D

maar je kan beter PPD of CPC affiliate doen minder werk en betere inkomsten en gooi er dan af en toe wat paypro of clickbank door en je hebt een perfecte mix.

Matty2