Wéér voorkeursnetwerk: bedankt voor je steun!

Daisycon

Nieuw lid
20 sep 2007
3.344
0
0
twitter.com
#1
Vandaag zijn we ?voor de vijfde keer op rij- verkozen tot het voorkeursnetwerk van Nederland. En daar zijn we bijzonder trots op! De Nederlandse publishers kiezen in Nederland elk jaar weer voor ons netwerk en we zullen er alles aan doen om dat volgend jaar wéér voor elkaar te krijgen. De publishers geven bijvoorbeeld aan blij te zijn met onze supersnelle betalingsregeling. Maak jij daar al gebruik van? Hier lees je hoe je kan profiteren van een supersnelle uitbetaling!

We willen alle publishers natuurlijk hartelijk bedanken voor het stemmen!
 
12 jul 2012
287
0
0
#3
muggetje zei:
Gefeliciteerd, en tevens wederom verbaasd.
Nipt gevolgd door Tradetracker, wat mijn persoonlijke favoriet is (omwille van de software).

Echt verbaasd ben ik niet dat Daisycon weer gewonnen heeft, zoals je in het onderzoek kan zien is bijna een kwart pas net met affiliate marketing begonnen. Zeker voor starters biedt Daisycon veel oplossingen, zoals de velen vergelijktools die aangeboden worden. Daarnaast kan ik me voorstellen dat de premium betaling van Daisycon ook zwaar weegt bij vele.

Vanwaar jouw verbazing Muggetje?
 

Gumtree

Nieuw lid
13 apr 2008
178
0
0
#5
PeterH zei:
Vanwaar jouw verbazing Muggetje?
actuele rondvraag bij mijn affiliate vriendjes, gaf aan dat ik tegenwoordig nog de enige ben die wat doet met Daisycon. Veel gehoorde klacht, onduidelijke interface/software, lastig zoeken, communicatie kan sneller.

Pluspunt dat betalings-dingetje, echter als er niet gekeurd wordt, wordt er ook niet uitbetaald. vervolgens ruim 5 maanden lopen zeuren waarom de sales niet gekeurd werden. Daar moet ik als affiliate niet mee bezig moeten zijn, daar kan/moet een netwerk veel meer opzitten. (sale na 45 dagen niet gekeurd. voila dan doen wij het wel voor je in het voordeel van de affiliate)

Als ik mijn eigen voorkeurslijstje maak dan staat daisycon nog net niet onderaan, (net iets beter dan Tradedoubler)

Tradetracker is mijn voorkeursnetwerk, goede software, duidelijke informatie bij de merchants, snelle reacties op e-mail en tickets. (iig mijn ervaring) en weinig op de keuring van sales aan te merken.

Op nummer 2 Zanox, software kan beter/duidelijker maar voor de rest zelfde punten als bij TT. En de rest hangt er een beetje bij.