Website gerelateerd aan de BD en WET

6 jan 2010
2
0
0
#1
Beste mensen,

Samen met een compagnon zit ik met een ingewikkeld vraagstuk;

Omdat we beiden onze zaakjes wet-technisch en belastingtechnisch gewoon goed geregeld willen hebben, moeten we voor onze inkomsten die we genereren met onze website's de zaken op orde gaan maken.

Mijn vraag is nu als volgt;
Is de inschrijving van een VOF verstandig; welke belastingsoorten moet ik rekening mee gaan houden; in welke frequentie dienen we te rapporteren richting de BD, dan wel afdrachten ergens van te doen? Bovendien; hoe keer je het verdiende geld van de VOF op correcte manier uit aan de twee vennoten?

Of zijn er andere en betere opties om inkomsten uit de affiliate wereld correct te verantwoorden? Hoe doen jullie het?


Ik zie een reactie graag tegemoet,

MVG
 

patje72

Nieuw lid
30 jul 2008
180
0
0
dating.lerenleven.com
#2
Ik kan het niet laten.........

Ik wil graag vliegopleidingen gaan geven en zelf als instructeur gaan werken......oh ja.....ik ga de reclame maken via internet...

- welke opleiding heb ik nodig om vliegles te mogen geven?
- wat is de beste school daarvoor?
- welke vliegtuigen mag ik dan besturen?
- Waar kan ik die vliegtuigen kopen?

Sorry, wat ik bedoel te zeggen is, dat dit een forum is, dat in principe over affilate marketing gaat en niet over allerlei rechtsvormen van bedrijven, de rechten en plichten enz enz....

Weet je wat jij moet doen......juist, naar de kamer van koophandel!
 
6 jan 2010
2
0
0
#3
@ Patje;
Dit forum is toch juist een uitstekend medium om zaken als dit, die andere personen dus al geregeld hebben, naar elkaar toe te ventileren?

Ik ben gewoon benieuwd hoe personen, die in het zelfde schuitje zitten als mij, de zaken gestructureerd hebben; wie aangaande dit vraagstuk relevante informatie kan verstrekken ben ik bijzonder veel dank verschuldig!