Website traffic onderzoek

36xmtrp

Nieuw lid
4 dec 2012
1
0
0
#1
Hallo,

Mijn naam is Dennis Maksimovic, een 3de jaar student Small Business & Retail Management en ik ben bezig met een onderzoek naar website traffic generatie. Op basis van de informatie die ik al verzameld heb door middel van desk research en interviews heb ik een enquête opgesteld.

Mijn vraag is of jullie mij verder zouden willen helpen met mijn onderzoek, door het in te vullen van mijn enquête. Ik zou jullie heel erg dankbaar zijn. Het invullen gebeurd online (via thesistools) www.thesistools.com/web/?id=299428

Om het aantrekkelijker te maken voor mensen om mij te helpen met mijn enquête, heb ik besloten er een loting aan toe te voegen. Aan het einde van mijn enquête, kies ik willekeurig 5 mensen uit die ik dan gratis een domeinnaam cadeau doe.

Hoe de domeinnaam gaat heten, mag helemaal zelf bepaald worden (zolang hij nog beschikbaar is). Hiervoor moet wel een e-mail adres achtergelaten worden, anders kan ik mensen natuurlijk niet laten weten dat ze gewonnen hebben. Dit mag elk e-mail adres zijn die je wilt, hoeft niet perse die van je website te zijn. Eind december/begin januari besluit ik wie deze 5 personen zijn.

Ook maak ik de resultaten van de enquête bekend, indien er uit de enquête naar voren komt dat men hier behoefte aan heeft. Dit zijn alleen statistieken, dus geen persoonlijke gegevens die te traceren zijn (zoals websites, e-mails, etc.). Op deze manier heeft iedereen wat aan mijn enquête

Als jullie vragen, op/aanmerkingen hebben zijn die altijd welkom. Als ik dit niet de juiste plek is om dit verzoek te plaatsen, hoor ik dat ook graag.

De link naar de enquête is: www.thesistools.com/web/?id=299428