Welk bedrijf werkt met welk netwerk? Overzicht?

KK

Nieuw lid
17 mrt 2012
4
0
0
#1
Hallo,

Even een vraagje; wij zijn bezig met een nieuwe site en hebben dus wat vragen omtrent affiliate marketing. We vroegen ons af of er een algemeen overzicht is met bedrijven, organisaties en sites en 1.) of zij aan affiliate marketing doen en 2.) bij welk netwerk zij aangesloten zijn. Ik ben bekend met de zoekfunctie via dit forum, maar dat levert niet altijd resultaat op. betekent dat meteen dat deze organisatie dan niet aan affiliate marketing doet? We hebben ons inmiddels bij diverse netwerken ingeschreven, maar het overzicht raakt een beetje kwijt en het is een behoorlijke zoektocht. Vandaar dat we ons afvroegen of hier niet een gemakkelijkere manier voor is?

Bvd!
 

KK

Nieuw lid
17 mrt 2012
4
0
0
#3
Bedankt! Deze site had ik idd al gevonden, maar heb het idee dat hier niet alles opstaat? Ik krijg bv geen resultaat op bepaalde pretparken?
 

eBizznizz

Beter rechtop sterven dan op je knie?n leven
17 jan 2008
134
0
0
#4
Klopt, we proberen zo'n groot mogelijk overzicht van bedrijven bij te houden maar lukt niet altijd :(
 

Mark1988

Nieuw lid
26 feb 2012
12
0
0
#5
Hoi KK,

Kun je aangeven in welke niche je zoekt? Voor travel kan ik je de site www.reisaffiliate.nl aanraden. Op de index pagina staat een kopje 'TravelTicker' waar je diverse partijen kunt vergelijken.
 

KK

Nieuw lid
17 mrt 2012
4
0
0
#6
Hoi Mark1988,

Bedankt voor je reactie. Het gaat om diverse categoriƫn; van dagjes uit, tot vakanties, tot kleding etc. Punt is dat je bij bv een pretpark op de site bijna nooit kunt vinden of ze met een affiliate netwerp samenwerken en het zo een hele zoektocht wordt. op zich geen punt, maar het leek me zo dat het gemakkelijker moet kunnen.

Nog verdere tips?