Welk Netwerk beschikt over D-Reizen?

PJ

Nieuw lid
28 feb 2008
1.417
0
0
#21
formmailer zei:
Er zijn volgens mij 3 redenen om reisbureaus als D-reizen te promoten:
- De naamsbekendheid van D-reizen zal mogelijk voor een hogere conversie kunnen zorgen
Dat is inderdaad mogelijk, maar anderzijds: hoeveel bekender is D-Reizen dan OAD en de andere touroperators waarvan ze reizen verkopen?

- Een reisburo bied een overzicht van verschillende touroperators en de klant heeft zo een beter overzicht
Maar is het niet jouw taak als affiliate om dat overzicht te bieden? Want net zoals D-Reizen een reden (of zo je wilt excuus) moet hebben om een plaatsje in de keten tussen de uiteindelijke merchant en de consument te verdienen (en een plakje van de cake te nemen) moet jij dat ook.

De waarde van een affiliate is toch de toegevoegde waarde: het overzicht, extra informatie, etcetera.

- Je zou kunnen deeplinken naar reizen van touroperators die niet aan affiliate marketing doen om zo nog iets te pakken. Dit geldt natuurlijk vooral voor specialistische reizen. (zo gebruik ik Wegolo bijv. om nog iets aan Ryanair vluchten te kunnen verdienen)
Zoveel touroperators zijn er niet die niet aan affiliatemarketing doen, het zijn echt de laatsten der Mohikanen. Ook zij zullen er zeer binnenkort wel achter komen dat ze dit verkoopkanaal niet kunnen missen.

En mijn idee is toch echt dat het min of meer je taak als affiliate is om de plaats van een reseller in te nemen en de reisbureaus uit de markt te drukken door het beter en efficiënter te doen.

Bovendien: hoe helder is je boodschap nog als je aan de klant moet communiceren dat hij via jou en vervolgens via D-Reizen/Elmarreizen een reis van OAD moet boeken? De klant snapt er algauw niks meer van. En niet geheel ten onrechte.
 

yodeho

Nieuw lid
12 mrt 2008
155
0
0
#23
Even kort door de bocht, touroperators zijn in de basis ook resellers van (vliegtuig- , trein- bus- , auto-) stoelen en van (hotel-, motel- bungalow, cruiseschip) bedden. Uiteindelijk is het aan ons om de beste keuze te maken. Promoot je de hoteleigenaar / hotelheten / cruiserederij / vliegmaatschappij of kies je voor een touroperator, broker, retail, of een metasearch partij. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk. Naamsbekendheid en vergoeding zijn slechts 2 factoren die daarbij een rol spelen. D-Reizen kan dus een aanvulling zijn... De keus is jou / ons.
 

PJ

Nieuw lid
28 feb 2008
1.417
0
0
#25
Yodeho zei:
Even kort door de bocht, touroperators zijn in de basis ook resellers van (vliegtuig- , trein- bus- , auto-) stoelen en van (hotel-, motel- bungalow, cruiseschip) bedden.
Ik ben dol op dat soort korte bochten! Mag ik ook even afsnijden? Een bakker is in de basis ook maar gewoon een reseller van meel, water en gist. ;D
 

mdobro

Actief lid
12 sep 2005
2.377
0
36
www.daisycon.com
#26
voor de goede orde, deeplinken voor D-reizen werkt bij ons, we zijn het nog even aan het verfijnen maar je kunt het wel gewoon gebruiken.

Kijk onder de deeplink genarator

Log hier in voor je account en ga naar de affiliates corner voor het linkmateriaal.
of meld je hier direct aan!
 

jregelink

Nieuw lid
1 dec 2006
18
0
0
#27
@ Marko:

Ik weet niet hoe je dat in gedachte had met een deeplinkgenerator maar dat zal niet werken. Ten eerste moet de link via de nonstop server gaan en ten tweede is niet overal op d-reizen het cookiescript geintegreerd wat deeplinken helaas voorlopig nog onmogelijk maakt.

Mvg,

Jeroen Regelink
D-reizen Affiliate Manager
 
10 dec 2008
141
0
0
#28
Ik wil niet stoken maar... Gaat lekker die communicatie! :eek:

Ik neem aan dat een netwerk dit soort dingen gewoon bespreekt met de merchant voor ze dergelijke acties ondernemen.

Zijn er meer voorbeelden waarbij een dergelijk mediabureau een eigen tracking heeft maar waar ook deeplinks gemaakt kunnen worden? Zou zonde zijn om door dit soort (natuurlijk goed bedoelde) acties inkomsten mis te lopen!
 

Karel

Nieuw lid
21 feb 2008
814
1
0
#29
Ik vind dat D-Reizen zijn zaken niet goed of beter slecht in onze markt heeft gezet. Ik wil het dan via TT doen, maar geen linken naar de groep die ik voer, geen dieplinken, geen banners.

Ik had er even een paar weekjes aan getrokken om iets goeds te lanceren. Erger, ik was zeer verheugd dat ze meedoen, maar nu moet ik helaas, wegens gebrek aan mogelijkheden met ze stoppen.

Tickets aan hen zijn nog niet beantwoord. Kan ook iets zeggen over het managen van het affiliate gebeuren.

karel