Welke affiliate voor een adult site?

arno1980

Nieuw lid
8 jan 2014
3
0
0
www.esigaret.com
#1
Ik heb een adult site en ik zou graag hierop reclame zetten. Maar via welke site kan ik dit best doen? Ik heb al enkele zaken geprobeerd via tradetracker enzo, maar na een paar maanden nog geen euro van gekregen. Bestaat er niks beters?
 

Daisycon

Nieuw lid
20 sep 2007
3.344
0
0
twitter.com
#3
Beste Arno1980,

Ik las dat je op zoek bent naar goede seks dating offers. Ik wil je graag doorverwijzen naar ons adult netwerk genaamd Xpartners.nl. Op Xpartners.nl vind je een ruim aanbod van seksdating offers in de landen Nederland, België, Spanje en Frankrijk. Op dit moment zitten we op ruim 25 seks dating offers. Ben je benieuwd naar de campagnes of wil je graag wat meer informatie ontvangen, mail dan naar m.nagtegaal{@}xpartners.nl.
 

arno1980

Nieuw lid
8 jan 2014
3
0
0
www.esigaret.com
#4
SjoerdC zei:
Hoeveel kliks heb je gezet naar tradetracker de afgelopen maanden?
Rond de 10 clicks per dag... En dat na 3 maanden! Allez... ik zou betaald krijgen als er klanten iets zouden kopen, maar blijkbaar is er nooit iemand geweest die iets gekocht heeft. Maar ik vind dat wel beetje verdacht.
 

arno1980

Nieuw lid
8 jan 2014
3
0
0
www.esigaret.com
#5
Daisycon Nieuws (Daisycon.com) zei:
Ik las dat je op zoek bent naar goede seks dating offers. Ik wil je graag doorverwijzen naar ons adult netwerk genaamd Xpartners.nl. Op Xpartners.nl vind je een ruim aanbod van seksdating offers in de landen Nederland,
Hebben jullie CPC en/of CPM?
 
2 mrt 2009
183
0
16
#6
Ik zit zelf niet in de adult maar ik kan me goed voorstellen dat je wat meer kliks nodig hebt voor een sale.
Het hangt van meerdere factoren af natuurlijk. Sluit de adverteerder goed aan op je site?
Is de conversie van de adverteerder goed? Etc.

Kijk eens naar je gemiddelde. Hoeveel kliks heb je normaal gesproken nodig voor een vergelijkende niche site voordat je een sale doet. Zo heb ik voor de ene site gemiddeld 100 kliks nodig voor een sale en in een andere niche 400.

Ik denk dat het lastig is om nu al te zeggen dat er iets verdachts aan de hand is!
Maar probeer het eens gerust bij een ander netwerk of met andere adverteerders en kijk daar eens hoeveel kliks je nodig hebt voor een sale. Wellicht dat een andere adverteerder beter aansluit bij je concept.
 

Daisycon

Nieuw lid
20 sep 2007
3.344
0
0
twitter.com
#7
Hebben jullie CPC en/of CPM?
Beste Arno1980,

Alle Xpartners campagnes draaien via een CPL (cost per lead) vergoeding. In de toekomst verwachten we nog 2 cam sites op te starten en die campagnes zullen via een CPC vergoeding draaien.
Wellicht kan je een aantal tests draaien? Indien je graag wilt weten welke programma?s je het beste kan draaien, dan kan je mij het beste mailen (zie mijn vorige bericht).

Als je nog andere vragen hebt, dan kan je die uiteraard ook direct stellen. Werkt wat sneller dan blijven communiceren via het affiliatefocum 

Groeten,

Marcel Nagtegaal