Welkom allemaal

17 aug 2014
1
0
0
#1
internetmarketingforum.pw is vandaag gestart!
Welkom allemaal hier op dit nieuwe forum gericht op Nederland en Belgie. Vandaag zijn we begonnen om de deuren open te zetten voor iedereen. Vanaf vandaag zullen we elke dag artikellen/scripts/softwares, etc uploaden en plaatsen hier in dit forum. En het zullen zéér krachtige softwares, scripts downloads zijn! Ook artikellen over hoe verdien je geld op het Internet, géén BS maar goede artikels. Ook gaan wij vanaf deze week van start met een promotie campagne om dit forum te promoten. Wij zoeken moderators die aan het begin willen staan van de start en de groei van dit krachtige Internet Marketing Forum. Zelf heb ik nu al z'n 6 jaar ervaring en mijn hoofdinkomsten vanuit het Internet. Mijn ervaringen en tips wil ik met jullie delen.
IMGuru
internetmarketingforum.pw/
 
10 sep 2010
448
0
16
#4
Door het gebruik van dit forum, ga je ermee akkoord dat je geen vervalste, lasterlijke, onjuiste, beledigende, vulgaire, haatvolle, treiterende, obscene, godslasterlijke, seksueel georiënteerde, bedreigende, privacyschendende, materiaal voor volwassenen of andere wettelijk verboden materiaal of berichten plaatst. Ook ga je ermee akkoord dat je geen door auteursrechten beschermd materiaal op dit forum zal plaatsen tenzij het onder je eigen auteursrechten valt of je schriftelijke toestemming hebt van de eigenaar van de auteursrechten. Spam, grote aantallen berichten, reclame, kettingbrieven, piramideverkoop en petities zijn ook verboden op dit forum.
Maar lachen mag gelukkig wel. ;D
 
12 jul 2012
287
0
0
#6
Ik ben dan blijkbaar één van de gelukkigen die het forum heeft mogen bezichtigen. ;D
Hier dan maar de SEO-Tip die ik hier heb gevonden:
Laat je site snel indexeren en ranken door gebruik te maken van een automatic backlinkbuilder:
http://www. indexkings.com/

'Rapid Indexer submits your URLs to various statistic sites. These sites give a value of your URLs and also provide a free link back to your site. Our rapid indexer sends your URLs to over 15,000 sites which gives you that many one way backlinks and Rapidly gets your URLs indexed by Google! '

Backlinks van 15.000 domeinen in 1 druk op de knop! Dat moet het wel goed doen bij Google :-X
 
#7
Mijn ervaringen en tips wil ik met jullie delen.
IMGuru
internetmarketingforum.pw/
[/quote]

Zelfs idioten als Idi Amin, Mark Rutte, Poetin en Pechtold ondertekenen hun hersenspinsels nog met hun eigen naam. En verder terug had zelfs Je Zus -(en dan bedoel ik niet je kleine zusje maar die man in die jurk omstreeks het begin van de jaartelling) geen Alter Ego....

Maar misschien heet je echt wel IMGuru :) Dan heb ik niets gezegd.
Voor mij echter voldoende reden om NIET te kijken

En ja, we weten dat dit forum in coma ligt (jammer genoeg) dus dat maakt het ook nog een beetje lijkenpikkerij.

En voor dit forum: Ik denk niet dat er bezoekers zijn die het jullie kwalijk zouden nemen als jullie dit soort blabla zouden verwijderen.

IMGuruAlso
Oh nee... Ik heet gewoon Arie (maar vergeleken met mij was J.Zus een amateur)

Maar ik ben misschien te oud om te wennen aan een forum waar iedereen een schuilnaam aanneemt alsof de Gestapo je morgen een gele ster op komt spelden als ze weten wie je bent.