Wie durft het wel aan? of doe ik toch iets verkeerd....

Michel | Opbieding

Altijd open voor samenwerking
12 apr 2011
5
0
0
www.opbieding.nl
#1
Goedemorgen allemaal, ik ben vrij nieuwe in de "affiliatie wereld" dus waarschijnlijk snap ik het niet helemaal. Maar ik zit met het volgende (ik hoop dat dit het juiste topic is voor dit soort vragen). Ik hoop dat iemand mij verder kan helpen.

Een aantal maanden (half februari) geleden zijn we een website begonnen. Het is een live veiling site. Na wat opstartproblemen (kleine bugs) loopt de site (naar eigen inzicht) nu leuk. We hebben een ruime 3000 leden (brede doelgroep) en 2000 verkochte veilingen (waarom van zo een 98% binnen 3 werkdagen afgeleverd). We groeien snel, (en dat moet ook om massa te creëren) maar we zijn er klaar voor sneller te groeien. Dus we dachten we benaderen een aantal bedrijven als M4N, ZANOX en Daisycon om te kijken welke campagnes we zouden kunnen starten voor meer bekendheid. Teleurstellend genoeg reageren ze allemaal afwijzend. De één zegt dat we een kansspel zijn (zijn we niet) en de andere zegt dat onze doelgroep niet breed genoeg is etc etc.

Persoonlijk denk ik dat er best leuke campagne mogelijkheden mogelijk zijn op bijvoorbeeld lead en sales basis. Iemand hier een idee waar wel wel terecht kunnen? Alle hulp mij een richting in te sturen zou welkom zijn.
 
2 mrt 2009
183
0
16
#2
Hallo Michel,

Welkom op het forum,

Je zou het eens kunnen proberen bij tradetracker.nl die accepteren over het algemeen sneller een
adverteerder dan andere. Echter betekend toelating niet direct dat de bezoekers massaal binnen zullen komen.

Stel de affiliates tevreden met hoge vergoedingen, een correcte datafeed en snelle betalingen en ga zelf opzoek naar mogelijke affiliates om je website te promoten.

Succes
 

Nick van Beers

VIPAffiliate BV
12 mrt 2010
40
0
0
www.vipaffiliate.nl
#3
Hoi Michel,

Je zou het inderdaad eens kunnen proberen bij TradeTracker.nl.

Er zijn daarnaast nog veel meer andere manieren om je website onder de aandacht te brengen, en wellicht kunnen wij jouw daar bij helpen!

Je zou bijvoorbeeld e-mailadressen (coregs) in kunnen kopen via online prijsvragen / enquetes en op de adressen die geworven worden een mail sturen met: ''Welkom bij ....'' En ''Activeer nu je account en ontvang 10 credits''. Dat zou een prima methode zijn om jouw concept aan de man te brengen.

Als je dit interessant vindt kun je ook met mij contact opnemen. Wij starten wekelijks een online prijsvraag met sponsoren en er is altijd wel plaats vrij voor een test bijvoorbeeld.

Ik wens je verder veel succes met je concept!