Wie heeft de beste tip?

27 jun 2010
1
0
0
#1
Hoi,

Als administrator van www.comcom.nl, webwinkel in ICT en consumenten-elektronica, wil ik binnenkort gaan starten met een affiliate-campagne. Ik heb al een goed gesprek met Daisycon en Tradedoubler gehad maar heb nog geen keuze gemaakt.

Graag zou namelijk eerst van jullie (affliates) tips willen ontvangen met welke partij jullie de beste ervaringen hebben.

Groet,
Jochem
ComCom.nl
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#2
Wie heeft de beste tip?
wat schuift het ?
met welke partij jullie de beste ervaringen hebben
is er niet.

Is altijd - geldt overigens ook voor adverteerders - een compromis.

Overigens is dit geen nieuwe vraag, op diverse topics zijn al de nodige adviezen, tips, en andere ongein gegeven, dus is de zoekoptie, de beste optie. 8)
 
S

svteg

Guest
#5
Kijkende naar jouw segment en de aanwezigheid van je concurrenten bij netwerken zijn M4N, Daisycon, Tradetracker en Zanox geschikt. Persoonlijk heeft M4N mijn voorkeur omdat de feeds daar het beste zijn.

De ultieme objectieve tip zal hier niet tussen zitten, mijn objectieve tip is wel om zaken te doen met een netwerk die goede ervaring hebben met jouw segment, die ervaring kan jou als adverteerder op weg helpen om je campagne goed weg te zetten.
 
12 feb 2010
59
0
0
XpertMarketing.nl
#6
Eens met SVTEG, waarbij ik toe kan voegen dat mijn persoonlijke ervaring - zowel van adverteerderskant als van de affiliatkant - met Daisycon een stuk beter is als die met TradeDoubler.

Misschien kun je de scope wat breder leggen door ook eens met TradeTracker/M4N/Cleafs te praten?
 

poupu

Nieuw lid
1 jun 2006
753
0
0
#7
Voor mij als gebruiker zijn m4n, tradetracker en daisycon het meest handig. De systemen heb je als affiliate zo door itt die van Zanox en Tradedoubler die wat minder intuitief in elkaar zitten.
 

mozilla

Nieuw lid
23 jan 2008
1.235
0
0
#8
ik zou zelf tradedoubler links laten liggen...
wat datafeeds aangaat is dat een must,maar durf momenteel niet te zweren op 1 partij.