WordPress plugin voor het bol.com Partnerprogramma

goes

Nieuw lid
30 dec 2010
24
0
0
#1
Het Partnerprogramma gebruikt Javascript om product attributen als prijs en klantenwaardering automatisch te updaten. Bol.com is verantwoordelijk voor de prijs die wordt vermeld op websites van Partners, derhalve hebben we gekozen voor deze oplossing.

Het is algemeen bekend dat het gebruik van Javascript in WordPress complexer is dan het gebruik van HTML. In een aantal gevallen was het nog niet mogelijk voor WordPress gebruikers om het promotiemateriaal op basis van Javascript op te nemen op de website. Dat is nu verleden tijd!

Er is een WordPress plugin ontwikkeld door een externe partij. Met de plugin kunnen productlinks, bestsellerlijstjes en zoekwidgets nu eenvoudig op een WordPress website worden geïmplementeerd.

De WordPress plugin kan worden gedownload op http://wordpress.org/extend/plugins/bolcom-partner-program-plugin.

Er is een API key nodig om de plugin te kunnen gebruiken. Stuur een mail naar partner@bol.com voor informatie over het verkrijgen van de API key. Een van de voorwaarden voor het verkrijgen van de API key is natuurlijk wel dat je al deelneemt aan het bol.com Partnerprogramma.

Neem je nog niet deel aan het bol.com Partnerprogramma, meld je website dan snel aan op https://partnerprogramma.bol.com

Met vriendelijke groet,
Het bol.com Partnerprogrammateam
 

martijndood

Ook daarom naar bol.com!
7 jun 2012
12
0
0
partnerprogramma.bol.com
#2
De laatste versie van de Wordpress plugin voor bol.com kan je hier vinden: http://wordpress.org/extend/plugins/bolcom-partnerprogramma-wordpress-plugin/. Vragen en opmerkingen over deze plugin zijn welkom op http://developers.bol.com/forum/.