Zijn er hier ook Linux gebruikers?


  • Total voters
    0

neorg

Spam ain't always bad.
16 jun 2009
6
0
0
#21
ouwesmurf zei:
wil je niet op je edele tenen "toetsen", maar.
Wine is een programma dat een windows besturingssysteem simuleert.
waarom is dat dan nodig ? ;D
Ik gebruik het niet. Maar voor de newbees zou het een argument kunnen zijn om toch over te stappen op Linux. Zodat ze bepaalde Windoos software toch nog kunnen gebruiken.

Een derde optie is om een systeem dualboot te maken. Deze kan je dan opstarten met Linux of Windows als besturingssysteem.
 
18 sep 2008
34
0
0
#22
De games van grote ontwikkelaars werken vaak alleen op Windows. Dat zou voor sommigen een reden zijn om niet over te stappen naar Ubuntu. (zelf mis ik niets op Ubuntu, ik game toch nauwelijks) Ik heb Ubuntu zelf een paar maanden kunnen proberen, en uiteindelijk werkt het naar mijn mening gewoon sneller en beter dan Windows.
Alleen jammer dat ik door een ongeluk met mijn Ubuntu laptop noodgedwongen weer over moest stappen naar Windows, ik merk het verschil meteen. En dat is niet in positieve zin...
 

peter28

Nieuw lid
8 jan 2009
188
0
0
www.travelmap.nl
#24
ik lees hier veel over mede forum gebruikers die ubunutu gebruiken. zelf heb ik een oude linux server draaien (fedoracore 1 oid).
over een paar weken wil ik een nieuwe server bouwen (4ghz 4gb ddr 6tb). ik vroeg me af wat een goeie distributie is voor een web/file/ftp server. iemand tips?