La Redoute BE nú exclusief bij zanox

zanox benelux

zanox | Straight to performance
5 dec 2005
1.733
0
0
www.zanox.com
#1
Beste publisher,

La Redoute heeft besloten om zijn affiliate programma vanaf 1 juni 2011 exclusief bij zanox onder te brengen. Om de promotie extra kracht bij te zetten, biedt deze online retailer nú tot wel -70% korting in de outlet sectie en -50% korting op de zomercollectie!

Over La Redoute
La Redoute is één van de leidende e-commerce bedrijven in België en kende een uitzonderlijke groei vanaf 2006. Dit online warenhuis biedt een grote verscheidenheid aan mode (vrouwen, mannen, kinderen en sport) en binnenhuisdecoratie. Daarnaast kun je bij La Redoute rekenen op frequente en aantrekkelijke consumentenacties zoals spectaculaire kortingen en conversieverhogende actiecodes.

Waarom La Redoute promoten?
  • Bekende & vertrouwde naam
  • Hoge conversie
  • Gemiddelde orderwaarde van 89?
  • Converterende & actuele banners (in Frans en Nederlands)
  • Uitgebreide datafeed
  • hoge commissie (t/m 8% CPS)
  • 30 dagen cookietijd

Profiteer mee van het uitzonderlijke succes van La Redoute en verhoog je inkomsten. Promoot La Redoute!

Commissie:
CPS | t/m 8%

Happy promotions!

Met vriendelijke groet,

Yoteng@zanox

proxy.php?image=http%3A%2F%2Fui.zanox-affiliate.de%2Fimages%2Fprograms%2F3096%2F3096_lgo_redoute_fr.png&hash=4363e0ad4588bfa17bf24d990303c45a
 
18 mrt 2008
341
0
0
www.showbizzsite.be
#2
Persoonlijk ben ik van mening dat dit een slechte evolutie is. Exclusief is zo goed als altijd in het nadeel van affiliates want zo kan je de netwerken niet tegen elkaar opzetten en hogere vergoedingen bekomen....
 

oeroek

Nieuw lid
21 jun 2008
166
0
16
www.saunagespot.nl
#3
Wat zijn eigenlijk de voordelen van een adverteerder om exclusief bij een netwerk te gaan zitten. Vanuit het netwerk snap ik het wel, die krijgt zo 100% van de transacties. Vanuit de adverteerder is er volgens mij niet meer te winnen dan enkele operationele en administratieve voordelen en vermindering vaste maandelijkse kosten. Je hebt als adverteerder 1 contactpersoon en 1 maandelijke factuur/overzicht.

Ik vermoed echter dat je met meerdere netwerken veel meer affiliates kan bereiken, veel meer kennis en brainstorm power tot je beschikking hebt, en meer mensen hebt die jouw programma promoten (vanuit het netwerk).
 

zanox benelux

zanox | Straight to performance
5 dec 2005
1.733
0
0
www.zanox.com
#5
oeroek zei:
Wat zijn eigenlijk de voordelen van een adverteerder om exclusief bij een netwerk te gaan zitten.
showbizzsite zei:
We zien het in ieder geval de laatste tijd steeds vaker gebeuren. Pech voor La Redoute want met Zanox werk ik eigenlijk niet samen
Beste showbizzsite en oeroek,

Bedankt voor jullie reacties. De voor- en nadelen van een exclusieve samenwerking tussen een adverteerder en een netwerk heeft Aart Wallet in een andere discussie thread op dit forum uiteengezet: http://www.affiliateforum.nl/index.php?topic=17932.0. De post van Aart en de reacties daarop verschaffen inzicht in de motivatie van adverteerders en netwerken om exclusief met elkaar samen te werken.

We willen graag benadrukken dat we feedback van publishers waardevol vinden. Dit helpt ons om programma's te optimaliseren. Als jullie verbeterpunten zien (bijv. in programma-condities, maar ook andere punten), dan horen we dat graag. Neem gerust contact met ons op voor constructieve input.

Met vriendelijke groet,

Sebastien Monnet
zanox België
 

poupu

Nieuw lid
1 jun 2006
753
0
0
#6
Ik ook niet. #feeds

showbizzsite zei:
We zien het in ieder geval de laatste tijd steeds vaker gebeuren. Pech voor La Redoute want met Zanox werk ik eigenlijk niet samen.