Nieuw op het forum vraag over affiliate marketing ???

Dhalias

Nieuw lid
16 jan 2011
4
0
0
#1
Ik hoop dat dit topic ook aan is gesloten bij nieuw op het forum maar ik ben ook al enige tijd nieuw op dit forum alleen had ik nog geen idee hoe alles werkt.
Het zelfde dus ook affiliate marketing ik heb namelijk al een collega op het werk gesproken die er al enige tijd mee bezig is sinds vorig jaar al.
Wat me op valt is dat mijn collega al nog steeds bij het bedrijf werk waar ik ook werk maar goed afgezien daar van sprak ik laats met hem en hij vertelde dat hij iedere maand gemiddeld 10.000 dollar aan zijn affiliate marketing verdient en dat nog op dagen dat het niet zo goed gaat nou dat vind ik best wel knap.
Nou vraag ik me af hoe je zo iets opzet moet je een eigen website hebben want hij heeft wel een eigen site hij betaald voor zijn eigen site ook nog eens 70 dollar permaand zelf heeft hij geen verstand van webdesign dat laat hij allemaal doen.
Voor de rest doet hij er weinig mee behalfe updates bij houden wat dat allemaal is moet ik nog allemaal leren want ik snap dat niet , maar hij heeft dus een big business met money maker en met website bulder .
Hij doet ook iets waar door hij steeds op eerste plaats staat op google , vond het allemaal heel ingewikkeld uit gelegd hoe hij dat allemaal vertelde.
Ik heb sinds kort een acount aan gemaakt bij clickbank maar nou kan ik dus producten van clickbank promoten maar volgens mij kan je het beste een eigen website hebben of kan het ook zonder tja ik heb zoiets van ik moet toch ergens beginnen en ik zie dat er op de Amerikaanse affiliate marketing heel wat geld er mee te verdienen valt zo te horen.
Voor iemand die niet zo veel verstand heeft van computers en ook nog eens 10.000 dollar per maand gemiddeld verdiend of meer !! aan affiliate dat vind ik echt knap dan ben je gewoon heel goed en slim bezig en het is dan ook logies dat hij me niet gaat vertellen hoe hij dat doet maar dat hoeft ook niet wil alleen weten hoe je met zoiets begint.
Wat mijn collega ook zei was hij heeft van alles geprobeerd maar je moet niet denken maar gewoon doen maar je moet wel weten wat je doet ja hoor zo makkelijk gezegd .
Kan iemand mij iets meer hier over vertellen ?.
 

Dhalias

Nieuw lid
16 jan 2011
4
0
0
#3
Nou ik wacht nergens op het punt is als ik wat informatie er over wil wil hij er niets over kwijt kan me voor stellen dat je niet alles verteld maar over de basis vaardigheden mag je er best wel wat over kwijt want hoe zit het belasting enzo ? daarlijk mag je veel belasting over gaan betalen het blijft nederland he.
Maar goed ik ga zelf wel op onderzoek uit geen informatie ok dan zelf zoeken maar vriendelijk bedankt voor je reactie.
 

oeroek

Nieuw lid
21 jun 2008
166
0
16
www.saunagespot.nl
#4
@Dhalias, alles wat je wilt weten is gratis te vinden op het internet. Het enige dat je hoeft te doen is Google gebruiken en gaan lezen. Begin met het volgen van dit forum en alle discussies. Zoek wat weblogs over geld verdienen en ga die ook volgen. Wordt lid van nieuwsbrieven en lees de gratis ebooks die vaak als teaser bij die nieuwsbrieven wordt gebruikt.

Tegelijkertijd neem je voor 10 euro per jaar een domeinnaam en voor 5 euro per maand hosting. Je neust eens goed rond op de website wordpress.org en installeert hun software pakket, gebruik een standaard gratis theme. En als je investeringsbudget hebt dan laat je iemand wordpress installeren en koop je een leuk design. Zoek een product dat je 1) zelf leuk vindt, 2) zelf online zou kopen en dat 3) onderdeel is van een affiliatenetwerk zoals daisycon, tradedoubler. m4n, zanox, cleafs, etc. Maak een stuk of 10 pages over dat onderwerp/product. En ga dan maar eens proberen die eerste sale eruit te halen.

Voordat je ook maar gaat denken aan de basisvaardigheden om 10.000 dollar te verdienen probeer je eerst die eerste sale te halen, ook al verdien je er maar 1 euro mee. En dan die tweede, en dan die derde....
 

miranon

Nieuw lid
18 dec 2010
127
0
0
#5
Dhalias zei:
hij vertelde dat hij iedere maand gemiddeld 10.000 dollar aan zijn affiliate marketing verdient en dat nog op dagen dat het niet zo goed gaat...
...
Zelf heeft hij geen verstand van webdesign dat laat hij allemaal doen.
Voor de rest doet hij er weinig mee behalfe updates bij houden...
...
Voor iemand die niet zo veel verstand heeft van computers en ook nog eens 10.000 dollar per maand gemiddeld verdiend of meer !! aan affiliate dat vind ik echt knap...
...
Wat mijn collega ook zei was hij heeft van alles geprobeerd maar je moet niet denken maar gewoon doen maar je moet wel weten wat je doet ja hoor zo makkelijk gezegd .
10k per maand verdienen met affiliate marketing is heel moeilijk, tenzij je een unieke niche hebt gevonden met weinig concurrentie en veel traffic/conversie etc. OF je moet echt weten wat je doet. Daarom vind ik het ook raar dat je kennis niet zoveel weet van computers en webdesig en toch zoveel geld verdiend door "heel weinig te doen en af en toe updates bij te houden".
 

YVANYVAN

Nieuw lid
24 aug 2005
478
0
0
#6
Het kan natuurlijk, maar toch heb ik sterke twijfels over het bedrag dat uw collega vermeld terwijl hij er bijna niks voor doet.