Sevbo MD voert belangrijke veranderingen door

21 mei 2006
2
0
0
www.sevbo.nl
#1
In het kader van een nieuwe strategievorming heeft online advertentie bureau Sevbo MD haar slecht lopende campagnes met een te lage e-CPC stopgezet en verwijdert uit het systeem.

?Deze wijziging was nodig aangezien deze campagnes niet of nauwelijks converteren. Hierdoor word meer ruimte gecreeert voor innovatieve en marktleidende campagnes. ? Aldus de woordvoerder van Sevbo MD.

Daarnaast heeft Sevbo MD grootschalige veranderingen doorgevoerd in het vergoedingssysteem. De nieuwe structuur is opgebouwd volgens een staffel structuur waarin de webmaster meer kans maakt op een premium vergoeding per campagne.

?Er zijn genoeg publishers die enkel werken in een specifieke niche en dus vaak maar enkele campagnes promoten. Op deze wijze zijn zij niet afhankelijk van een verplichte omzetsom om in een premium segment te komen maar kunnen ook als een niche gerichte affiliate kans maken op een premium vergoeding.? Aldus de woordvoerder van Sevbo MD.

Deze methode is gunstiger voor iedere affiliate. Hiermee vergoot Sevbo MD de kans voor de affiliate om diens inkomsten te verhogen. Deze is namelijk niet meer afhankelijk van het feit dat hij veel omzet moet behalen om in een premium segment te komen, maar kan nu door goede scores te behalen op een specifieke campagne zich per campagne plaatsen in een premium segment. Fair play staat dus duidelijk hoog in het vaandel bij Sevbo MD.
 
C

cheslindo

Guest
#3
Hier ook een vraag wanneer er uitbetaald gaat worden. Hoor van meerdere mensen dat ze niet betaald worden door Sevbo! Tijd om de adverteerders eens te informeren hierover?
 
C

cheslindo

Guest
#6
Inloggen is sinds kort ook niet meer mogelijk! Erg jammer, vond ze goede campagne's hebben.
 
S

svteg

Guest
#8
Inloggen is nog steeds niet mogelijk. Ik vermoed dat Sevbo aan het afbouwen is en met de stille trom vertrekt, heul sneaky. Het komt er dus gewoon op neer dat ik nooit geld van ze heb mogen ontvangen...