verschillende affiliate netwerken

31 mrt 2011
4
0
0
#1
Hi,

Net mijn eerste site gemaakt en door de topics heen gelopen vraag ik me af zijn er verschillende netwerken of zit alles in dit forum? Ik kan me voorsellen dat voor mijn site burnout en stress er andere affiliates zijn dan voor bijvoorbeeld mobile telefoons! Maar is dat ook zo?

Moet ik bijvoorbeeld opzoek naar een groep wat zich meer richt op de gezondheid en voeding of zo? En waar zijn ander groepen te vinden of moet ik gewoon sites af via google?

Bedankt Burnoutplein.nl
Wouter
 
10 sep 2010
448
0
16
#2
Hiernaast zie je ons werkboek wat tot stand is gekomen uit ruim 20 jaar ervaring in onze eigen praktijk. Vul snel jouw gegevens in en ga vandaag nog aan de slag met jouw unieke tips.
Welke praktijk? Waar? Naam? Url?

Tijdelijk bieden we de eerste 250 boeken aan voor de introductie prijs van ?149,95 nu voor ?39,95.

Een paperback (zoals de afbeelding op de site) voor normaal ?149,95? Wat een kul. Is het wel een boek, of een PDF? Wie heeft dit boek dan geschreven? Ik mag toch hopen medisch specialisten.
Maar ik verwacht eerder dat dit weer zo'n nep is, om mailadressen te bemachtigen en de mensen op te lichten.

Heb ik het verkeerd, nou sorry dan.
 
31 mrt 2011
4
0
0
#3
Hi Willie,

het boek is een pdf en de prijs is laagT Veel boeken zijn wel te koop voor weinig geld maar dit zijn geen leerboeken met veel informatie of studieprogramma's. Het lijkt erop dat alles bijna gratis is te krijgen op internet maar de diepgang is vaak ver te zoeken.

Dit boek hebben wij zelf geschreven en is het resultaat van bijna 20 jaar onderzoek. in hoe de client het beste uit zichzelf kan halen. We begeleiding dit programma met een email lesprogramma van 90 dagen. Ook geven we garantie dat wanneer het de client niet lukt dat we persoonlijk gaan kijken hoe we hem of haar verder kunnen helpen. En ook dit lukt ons (bijna) altijd. De sleutel hiervan is de clent want die moet veranderen en soms wil de client dat niet echt.

Ideaal zou zijn dat de clienten bij ons in de praktijk zouden komen zodat we veel sneller zouden kunnen werken maar veel mensen kiezen ervoor om eerst zelf aan de slag te gaan. Kennelijk is het moeilijk om geld aan jezelf uit te geven! Voor degene die zelfs 39,95 teveel vinden hebben we een tiplijst met email uitleg gemaakt ter ondersteuning zodat zij kunnen zien wat wij aan kennis hebben. Vandaar dat het een aparte tak is naast ons bedrijf.

Ps als je aanbevelingen hebt om deze site beter te maken hou ik mee aanbevolgen. Alle hulp is welkom want dit is ons eerste initiatief op het internet.
 

oeroek

Nieuw lid
21 jun 2008
166
0
16
www.saunagespot.nl
#4
Ps als je aanbevelingen hebt om deze site beter te maken hou ik mee aanbevolgen. Alle hulp is welkom want dit is ons eerste initiatief op het internet.
Aangezien het je eerste initiatief is zou ik veel testen en veel inlezen. Er zijn meer dan genoeg sites die ebooks voor geld en/of tiplijsten in ruil voor een emailadres verkopen en waar je een voorbeeld aan zou kunnen nemen. Met de opmerkingen van Willie hierboven zou je al flink aan de slag kunnen en een aantal test versie ontwikkelen.

Heb je er al eens aan gedacht om iemand in te huren om een landingspagina te maken? Ik neem dat het je gaat om het boek en de daadwerkelijke begeleiding van de burn-out mensen. Waarom zou je dan al je tijd stoppen in het leren van internet marketing?




.
 

Affilinet

OUR MISSION: YOUR SUCCESS
26 jul 2010
358
0
0
www.affili.net
#5
ik heb de website bekeken. Ik ben er niet heel erg van gecharmeerd. Wel van het idee, maar niet van de website.

Heb je er serieuze bedoelingen mee? Want dan vind ik het te mager. Waarom kies je er niet voor om je boek via verschillende websites aan te bieden? Hoe je geen website vor te hebben.

wil je het liever zelf doen en een eigen website hebben zodat je er in de toekomst meer me kan doen. bijvoorbeeld nteractie, blogs, forum en advertenties, dan zou ik mijn website professioneler maken.

het internet staat tegenwoordig bomvol met gratis tips over hoe een goede website te maken. Google het, lees het, neem het over en pas het toe.


succes
 

ilmar

Nieuw lid
19 sep 2010
56
0
0
dfmanager.com
#6
Je site geeft mij de indruk van een typische Amerikaanse landing-page. Veel grote kopteksten met rode markeringen en ook nog onderlijnde stukken; regels met Alle Woorden Met Hoofdletters (storend); incorrecte spelling (email adres ipv e-mailadres). Niet direct een site die vertrouwen wekt en waar ik mijn e-mailadres zou achterlaten.

De suggestie om een professionele landing-page te laten maken zou je kunnen overwegen. Ook meer to-the-point informatie (bijv. welke ervaring) zou ik ter harte nemen.

Het begin is er, nu begint het echte werk pas :) Ga veel testen en wees kritisch op je content.

Succes!