Warme Douche 2008 - Netwerken - Wie verdient deze? (t/m 15-12-2008)

Status
Niet open voor verdere reacties.

dokdok

Power to the patient!
9 jun 2008
185
0
0
www.dokteronline.com
#23
Dokteronline werkt samen met meerdere netwerken. Ik ben tevreden over alle netwerken maar wil graag een van de netwerken in aanmerking laten komen voor de warme Douche prijs:

1. Daisycon (uitstekend contact met account manager Ruud, intensieve samenwerking met het netwerk, continue groei van actieve affiliates en commissie)
2. Trade Tracker (hebben flinke groei in commissie laten zien zowel NL als DE - thanks Robin)
3. M4N (snelle reacties van Alexander bij nieuwe aanbiedingen en erg goede technische ondersteuning van jaap)
 

pippelpap

Nieuw lid
6 sep 2006
653
0
0
#24
Er hebben nu al twee leden gestemd waarvan ik op basis van hun vorige berichten al een heel sterk vermoeden had dat ze bij een netwerk horen (hetzelfde netwerk dat ze op 1 zetten). Noem mij maar paranoide.. Maar even voor alle duidelijkheid: niet op jezelf stemmen a.u.b.
 
5

5KG

Guest
#25
Niels II zei:
Er hebben nu al twee leden gestemd waarvan ik op basis van hun vorige berichten al een heel sterk vermoeden had dat ze bij een netwerk horen (hetzelfde netwerk dat ze op 1 zetten). Noem mij maar paranoide.. Maar even voor alle duidelijkheid: niet op jezelf stemmen a.u.b.
Naam en rugnummers graag.
 
S

stebaweb

Guest
#27
Warm:
1. Daysicon, heeft voor mij de kleinste omzet maar vanwege de support, die in mijn ervaringen positief zijn..
2. Tradetracker vanwege de mooie, inzichtelijk software.

Tradedoubler niet (dus een koude douche). Een persoonlijk aanspreekpunt nu, maar deze lost de zaken niet direct goed op. Handig een vast contact persoon op het eerste gezicht, maar dan moet het wel een goeie zijn en moet hij/zij niet altijd "out of office" zijn. Ik wacht al weken op antwoorden... na meerdere mails/herinneringen.
 

Icelandic

Nieuw lid
19 jul 2006
63
0
0
#29
1. Tradetracker: prettige software, ruim aanbod
2. Zanox: doe ik nog niet zo heel veel mee, maar timmeren goed aan de weg met workshops etc
 
18 sep 2008
34
0
0
#30
Lastig... ik nomineer als eerste Zanox (snelle service, goed verdienen) en daarna Netdirect. (leadcampagnes sluiten goed aan bij mijn site en hebben goede service)
 

181279

Nieuw lid
4 mrt 2008
152
0
0
#31
Ik nomineer :

Warme Douche :

1 : Daisycon
2 : M4N

Beide professioneel en goed contact.

Koude Douche : Testnet

Na 30 x mailen en 20 keer bellen eindelijk je betalingen van (inmiddels) 1 jaar ontvangen is me net iets te veel..
 

poupu

Nieuw lid
1 jun 2006
753
0
0
#32
1. Hoewel ik de reactietijd op hun forum te lang vind, kies ik toch voor M4n.
Groot voordeel vind ik dat ik voor al mijn sites 1 link mag gebruiken. Dat werkt lekker snel.

2. TradeTracker. Nog steeds wel foutjes in codes. Maar de keuze aan merchants is enorm en ik krijg altijd prettig antwoord. (Wat minder met de rechter dreigen als er op dit forum eens wat naars wordt gezegd, mag wat mij betreft wel. Dat hebben jullie helemaal niet nodig, jongens - Ga uit van je eigen kracht).


Het onhandigste systeem vind ik dat van TradeDoubler, omdat ik graag en veel deeplinks maak en er nog steeds geen fijne universele deeplinkgenerator is, zoals Daisycon en TT die bijv. wel hebben.
En TestNet ligt er bij mij helemaal uit vanwege die beschamende vertoning dat je de afgelopen maanden moest bedelen om je geld.
 

johnnie

Nieuw lid
12 dec 2007
92
0
0
#33
1. TT. Vanwege de houding inzake the t-mobile affaire. Of het nu allemaal gelukt is of niet, ze geven duidelijk aan AM serieus te nemen.
2. Daisycon. Ik heb nog nooit gedonder met betalingen gehad.
 

monchou

Nieuw lid
8 mei 2008
21
0
0
#35
Tradetracker! Goede service en geen belachelijke betaaltermijn.

Als de koude douche nog komt: Tradedoubler. Prima inkomsten daar maar mijn vragen worden niet of nauwelijks beantwoord en zoals het er nu naar uitziet krijg ik begin 2009 mijn inkomsten van augustus 2008.

De twee maanden die zij overal verkondigen zijn dus simpelweg een leugen.
 

ktugach

Nieuw lid
2 jul 2006
335
0
0
#36
1 Tradetracker, prima software, snelle uitbetaling, actief meedenken en hebben op mijn verzoek contact gezocht met een aantal adverteerders om hun feeds te verbeteren (en is ook gedaan).

2 Zanox, al doe ik nog niet zo heel veel met deze partij, toch een aantal maal support via e-mail gehad op zondag. Alleen even wennen aan de software.

Koude douche: Daisycon, duurt enorm lang voordat er een reactie komt op tickets en de software vind ik ook niet echt handig werken.
 

lve

Nieuw lid
11 jul 2008
27
0
0
#39
Misschien een vreemde eend in de bijt, maar ik heb goede ervaringen met Cleafs. Er wordt snel gereageerd op vragen en problemen. Ze waren bij eerste factuur vergeten de BTW over maken. Na mijn mailtje hierover stond het binnen een uur op mijn rekening. De facturen daarna worden keurig op de eerste van de maand betaald.

Verder vind ik tradetracker veel keus hebben. Ook hebben ze duidelijke software. Alleen de interne communicatie lijkt hier niet optimaal. Ik heb gesproken met een medewerker om voor een van mijn sites als merchant te gaan optreden. Hij beloofde mij dat ik ook nog werd teruggebeld door een collega, die me een stap verder kon helpen bij mijn publisher activiteiten. Hier wacht ik al maanden op.

Als ik een koude douche moet uitdelen, dan krijgt Zannox deze van mij. Ik doe daar niet veel mee en heb er ook geen problemen mee. Wel sturen ze me af en toe het Zannox weekbericht. Echter dit is (bij mij) niet wekelijks maar op een onregelmatige basis. De koude douche is dus alleen voor de verkeerde benaming 'weekbericht'.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.