Wat verdienen jullie!!!

Clicks

Nieuw lid
1 nov 2005
49
0
0
www.aanbiedingen-web.nl
#21
Wat ik ontvang van de affiliate netwerken is ook bij lange na niet wat ik verdien.
Jij laat kosten hier eruit en voor iemand die een site onderhoud kan ik me dat voorstellen.
Kosten voor hosting en dergelijke zijn niet zo heel hoog.

Kijk ik echter naar partijen die actief zijn als keywordbuyer dan worden de kosten die gemaakt om in te kopen bij bijvoorbeeld AdWords een factor die zeker niet verwaarloosd mag worden.
 

DikkieD

Nieuw lid
25 okt 2007
973
0
0
#22
Keyword buying begint bijna op gokken te lijken. Ik doe het zelf niet actief, ga hoofdzakelijk voor de natuurlijke resultaten in de serps. Heel soms geef ik een paar tientjes uit om wat te experimenteren. Ik vind het soms jammer dat pag.1 van de serps bij google er zo onderhoud uit begint te zien als een groot reklamebord. En dan niet met treffende reklame, maar met kwalitatief gare onzin dat de naam website imo niet eens mag dragen. Maargoed, het is een van de manieren om in je business te voorzien. Grappig wel dat een jaar terug vooral de hoofdaanbieders van bepaalde producten op te topposities te vinden waren, waar dit nu vooral affiliatesites zijn. Blijkbaar doen ze het dus toch goed genoeg. Wat betreft gokken; ik merk soms dat ik te snel geld inzet op google....en velen met mij :)
 

harrie

Nieuw lid
6 okt 2005
404
0
16
#23
Ik denk niet dat als je goed verdient je tijd gaat verdoen op een affiliate forum,dan kun je je tijd wel beter gebruiken..
Dat ben ik niet met je eens. Er worden hier regelmatig nuttige dingen gepost waar je ook als fulltime affiliate prima je voordeel mee kan doen. Meldingen van campagnes die niet goed werken of dode links hoort iedereen graag lijkt me. Hoe meer je in deze branche doet hoe groter het financiƫle nadeel als iets niet werkt. Toch fijn als iemand anders je dit even een tip geeft.

Ook hier klagen over een campagne of verandering heeft in het verleden zeker geholpen. Zie bijvoorbeeld de Typhone discussie van afgelopen zomer. Hoe meer affiliates duidelijk maken dat ze het ergens niet mee eens zijn, hoe meer kans dat er iets mee gedaan wordt. Dit forum helpt daar zeker aan mee.



En als je de poll bekijkt dan zie je dat het nooit genoeg is om van te leven zonder er nog meer inkomsten op na te houden..
Daarin vergis je je. Ga eens naar de komende affiliate borrel of de affiliatedag. Je zult er zeker mensen tegen komen die dit als hun enige inkomen hebben en ook nog wat mensen in dienst hebben.

Misschien is dat een veel interessantere vraag voor een poll.

Affiliatemarketing is voor mij:
Een hobby
Een bijbaan
Mijn hoofdinkomen
etc.

Iets makkelijker om daar eerlijk en open over te zijn en het geeft denk ik ook best een beeld van hoe mensen met affiliatemarketing bezig zijn.
 

mozilla

Nieuw lid
23 jan 2008
1.235
0
0
#25
Nou wat verdiensten aangaat harrie klopt dat niet als je die poll bekijkt over 2007 verdiensten.
Het overgrote deel heeft geen inkomen om daar van rond te komen,en dan praat ik niet eens over de belasting en alle andere kosten die er normaal gesproken bij komen elke maand..premies etc..
En dat allemaal met een site vol affiliate spul...
Nou zo goedgelovig ben ik niet.
 

sloore

Nieuw lid
6 sep 2005
931
0
0
#27
mozilla zei:
Ik denk niet dat als je goed verdient je tijd gaat verdoen op een affiliate forum,dan kun je je tijd wel beter gebruiken..
??? Al eens gekeken wie er hier allemaal op dit forum zit?
Ik denk dat de meesten die hier langdurig aanwezig zijn nog steeds beseffen dat er geen gouden kranen aan de bomen hangen en dat je dag na dag moet blijven werken voor alles.
Niettemin kun je nog steeds van mekaar leren, hoe groot je ook bent.
Vaak zit er ook een factor onzekerheid in, vandaag gaat goed, morgen ook, maar wat met volgende week? Het is niet simpel een website op te zetten met naam, een publiek op te bouwen, vertrouwen te wekken naar adverteerders,... Het is gewoon een job als een ander (bedoel daarmee werken) doch je hebt veel zelf in de hand.
 

Karel

Nieuw lid
21 feb 2008
814
1
0
#28
Dat van die ad-words kosten is een goede. Moet ik nog even over nadenken. En ook een mooie poll zou over tevredenheid zijn.

De eerdere voorgestelde vraag resulteert in een verhoudingsgetal. En dat kunnen kenners heelwel gebruiken. De nabeschouwingen zijn minstens zo interessant.

Karel
 
B

Bestjoerder

Guest
#29
Als het op dit forum op de pingels aankomt sluit iedereen de mond!

Als er een vraag is hoe zet ik datafeeds in een database houdt ieder zijn mond!

Hoe lees ik data uit een database en zet het op mijn site, houdt ieder zijn mond, enz enz enz.

Zoals al eerder gezegd is er een klein cluppie die volgens mij contact met elkaar hebben en dingen uitwisselen onder mekaar.

Trek je er niets van aan en ga je eigen weg! Jij bent de affiliate in jouw busines en jouw kennis als hobyist of professional, heel veel toppers zijn z.g. affiliates maar hebben gewoon een eigen bedrijf en geven niets prijs, dat moet je begrijpen.

Karel jongen, ik zou ook wel eens willen weten wat de heren en dames verdienen, maar daar kom je toch nooit achter.

Er zijn heel wat leden op dit forum die alleen maar lezen valt mij wel eens op.
Hierbij wil ik de kleintjes oproepen om ook eens te reageren hier, maar het gros wat lid is van dit forum heeft de wens wat te leren, maar dat kun je vergeten.

Toch vindt ik het leuk om te lezen hoe mensen mekaar soms de loev afsteken.
 

Arminius

Kwaliteit komt altijd boven drijven.
23 jan 2008
60
0
6
www.pokerinfo.nl
#30
Bestjoerder zei:
Als het op dit forum op de pingels aankomt sluit iedereen de mond!
Typisch Hollands dit. Altijd hetzelfde veel mensen willen gewoon niet zeggen wat ze per maand verdienen (ook in loondienst). En als een collega 100e bruto meer zou verdienen zijn de rapen gaar.

Zelf heb ik diverse BV's en daar kan je gewoon via de KvK de jaarrekening opvragen en precies zien wat het bedrijf verdiend heeft. Dit geldt natuurlijk ook voor de grotere 'affiliate' jongens. In mijn business zitten behoorlijk grote high rollers.

Zelf vind het ook gewoon erg leuk om o.a. op deze site wat rond te snuffelen en dat heeft niks te maken wat ik verdien. Waarschijnlijk hebben we meer kosten als omzet van 95% van de gebruikers bij elkaar ;-)
 
5

5KG

Guest
#31
Wil best zeggen wat er verdiend is vorige maand en wat er aankomt komende maand, wat heb je er aan?
Sommige vinden het veel, sommige weinig.

Edit/aanvulling: Dan nog is niet uit te rekenen hoeveel uur er met 'iets' bezig is geweest, dus een 'uurloon' is niet uit te rekenen..

Als het op dit forum op de pingels aankomt sluit iedereen de mond!
Nouja, sporadisch komt er wel eens wat markt info naar buiten.

een klein cluppie die volgens mij contact met elkaar hebben en dingen uitwisselen onder mekaar.
Als je elkaar 'kent' dan is het misschien makkelijker om dingen samen te doen, of dingen onderling te regelen, geen idee, hebben hier geen 'banden' met iemand op dit forum, afgezien de affiliate bedrijven uiteraard.

ga je eigen weg!
Eens.

de loev afsteken.
Vorm van onzekerheid ofzo, iedereen is gelijk, groot of klein, 10 euro of een ton.

en dan praat ik niet eens over de belasting en alle andere kosten die er normaal gesproken bij komen elke maand..premies etc..
Een hele goede accountent doet wonderen.

Ik denk niet dat als je goed verdient je tijd gaat verdoen op een affiliate forum,dan kun je je tijd wel beter gebruiken..
Waarom niet? Ik verdien voor mijn doen genoeg en kom elke dag hier even neuzen, kijken of er nieuws is, of er iets niet werkt wat ik zelf nog niet weet, of je iemand ergens mee zou kunnen helpen of wat dan ook.

De nabeschouwingen zijn minstens zo interessant.
Iets zegt mij dat je een voetbal liefhebber bent ;D

vandaag gaat goed, morgen ook, maar wat met volgende week?
Ook mee eens, kijk naar bijvoorbeeld Goudeuro, die was goed bezig, daar is nu weinig meer van over als je daar eens komt kijken.