Wat vinden jullie van deze nieuwe site's???

henok

Nieuw lid
12 feb 2011
5
0
0
#1
Hallo allemaal ik ben al bijna 2 jaar of langer zelf de internet markt in de gaten aan het houden en heb nu besloten om er iets mee te doen;want er is zoveel aanbod tegenwoordig op het internet zoals make money now or fast enz
vandaar dat ik heel wat make 10.000 now enz heb bestudeerd en zo.

MIJN VRAAG aan jullie is: Wat vinden jullie van deze site's die niet zolang online zijn die ik ook heb gekocht

1. mass money makers van Matt Basak Alen Sultanic hieronder link van site[

http://www.massmoneymakers.com/mmm/1/gpreh.html


b]2. [/b] Push Button Cash Site van Daniel Young's hieronder link van de site:

http://www.pushbuttoncashsite.com/main1.html

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de informatie vinden omdat ik allebei de E -books heb gekocht en het gaat best diep de stof die je daar leert!!!

DIT ZIJN GEEN PRODUCTEN DIE IK VERKOOP EN DE LINKS DIE NAAR DE SITE'S VERWIJZEN ZIJN NIET VAN MIJ! DIT IS PUUR VOOR MIJ OM TE KIJKEN WAT JULLIE HIERVAN VINDEN en of ik goede informatie tot mijn beschikking heb en mijn internet bizz goed kan opstarten!!!Ik waardeer jullie feedback omdat ik van iedereen wat kan leren en hebben jullie nog goede tips voor mij die zijn heel hartelijk welkom!!!

Goed Weekend Allemaal!!
Henok ;D
 

oeroek

Nieuw lid
21 jun 2008
166
0
16
www.saunagespot.nl
#2
Wat mij betreft beiden kansloos. Als je ze probeert te verlaten dan blijven ze je lastig vallen met popups en alerts of je wel echt weg wilt. Te indringend en spammy.

Wat voor soort site wil je hebben.
 

henok

Nieuw lid
12 feb 2011
5
0
0
#4
Re: reageer op oeroek

Hey Oeroek

bedankt voor jou reactie

om je vraag te beantwoorden over welke site's ik wil = wat goed aanslaat bij zoekmachine's, en tegenwoordig wat ik gezien heb is dat een site creeren niet zo moeilijk is wat ik belangrijk vind is de juiste niche vinden en de juiste keywords ervoor vinden daar draait het eigenlijk om TRAFIC and \KEYWORDS = sneller kans maken op Sales 8)

wat ik heb begrepen van anderen is dat als je bij mass money makers weg wilt je niet bestookt word met pop ups en zo omdat, de twee die het gemaakt hebben heel bekend zijn in de internet wereld en veel goede producten op de markt hebben gezet; wat ik zelf ook heb uitgezocht. En de stof is echt goed ik ben er net mee begonnen maar om het met een woord uit te drukken is het: MINDBLOWING:)
 

henok

Nieuw lid
12 feb 2011
5
0
0
#5
Re: Reageer op Earnfree

Hey bedankt voor je reactie,

De Links zijn van een ander afilliate die ze promoot die ik snel heb opgezocht om ze te laten zien aan jullie zodat ik van iedereen wat feedback kan krijgen over de producten en zo ;)

Je hebt gelijk de Links zien er niet al te best uit ;D
 

miranon

Nieuw lid
18 dec 2010
127
0
0
#7
Dit zijn gewoon spam sites met vervelende popups etc. Niemand die een echt serieus product verkoopt gaat zoiets maken.
 

suho

Nieuw lid
31 aug 2010
208
0
0
#8
Vergis je niet, sommige van deze gasten verdienen echt bakken met geld (ook met deze vervelende sites ;p).
 

DikkieD

Nieuw lid
25 okt 2007
973
0
0
#10
Werkt (helaas) nog steeds goed in Azie en Amerika. Minder in NL. Ik heb niks met Clickbank. Vind de inhoud (aanbod) doorgaans verwerpelijk en het is duidelijk dat de mensen die daar wel geld mee verdienen het over jouw rug verdienen. Alsof iedereen eerst start met dit soort onzin; om vervolgens het licht te zien. Natuurlijk staan er interessante tips in, maar die staan ook op het internet zelf want men zegt altijd wel 5 jaar aan een e-book hebben gewerkt; maar geloof je echt dat er 5 jaar aan werkuren in zo'n leesboekje gestoken is? Ik koop dan liever een leuk boek bij Bol.com of elders. Het speelt in op mensen met de wens om snel geld te verdienen, veel mensen die 'wel wat kunnen gebruiken' zijn hier extra vatbaar voor. Afzet kun je dus wel degelijk vinden, maar niet als je de 100e bent die het weer in een andere vorm aan de man brengt.

Die tweede site (salesletter) is helemaal mooi, na het scannen is het enige dat mij bij bleef 'Zwart' 'Rood' en 'Geel'....
 

HHM

Nieuw lid
7 jun 2010
83
0
0
www.nichewebsites.com.au
#11
Als je zelf ook de comments leest op de site van John Chow (mbt de push button) kun je zelf lezen wat de rest van de mensen vinden.

Zelf ben ik meer bezig om echt te leren hoe je zelf sites moet bouwen voor een lange periode.
Er zijn ook andere progamma's om sales pagina's te maken. Zelf bestookt met mails van Trey Smith over zijn "new software solution" van 2700 dollar... heb ik dus even overgeslagen...

Ik zou mezelf eerst verdiepen in verschillende materie, en ook af en toe eens "naam en review" in google typen. Zo is de kans groot dat je wat meer feedback krijgt. Probeer ook een aantal goede sites bij te houden (Pat Flynn, Viperchill my4hourworkweek om maar een paar te noemen) zodat je wat meer weet over affiliate marketing.

Ik denk dat iedereen hier wel weet dat je overnacht geen tonnen binnentrekt (tenzij je adwords campagne ook dat uitgeeft) door dit soort "gegarandeerde systemen".
 
10 aug 2009
73
0
0
#12
henok zei:
die ik ook heb gekocht
Aagh, allemaal troep waar je niet in moet trappen... Als je toch graag zulke 'produkten' bekijkt, wordt dan lid van 1 van deze forums, daar kan je alles gratis downloaden (wel een beetje uitkijken, want je begeeft je in de meer zwartere kant van het internet:

www.blackhatninjas.com
www.blackhatteam.com
www.blackhatworld.com
www.es5.com
www.moneymakergroup.com

Eeh, nog even een waarschuwinkje: gebruik op deze forums niet dezelfde user/passwoord combinatie...
 

henok

Nieuw lid
12 feb 2011
5
0
0
#13
Re: Bedankt allemaal voor jullie Reactie's!!!

Nogmaals bedankt voor jullie reacties die zijn voor mij heel waardevol!!!

Over Clickbank gesproken IK denk dat het heel bruikbaar is omdat, je veel producten vind die je kunt promoten en in principe je in elke niche kunt operen ::) en veel mensen er veel geld mee verdiend hebben er er steeds veel geld op een legale manier verdienen!! In de members area van the push button van daniel young's zie je hoe eenvoudig je via een programma een site in elkaar zet voor een niche waar jij potentie inziet helemaal gratis en ook nog dat die programma alles voor je up to date houd hoe vaak je wilt dat ligt dus bij jezelf hoe jij het instelt + je kunt zoveel site's bouwen en campagnes oprichten als jezelf wilt maar wat belangrijk is dat je onderzoekt van welke dingen toetsen mensen in zoek machines om te vinden en ze doen dat vaak om het vvor een zo goed mogelijke prijs te kunnen kopen, wat een goed manier is om daar achter te komen is: toets in op google:
external keyword tool en klink op de eerste link dan kom je bij een hulp promma om goede keywords te vinden ;D
 

DvK

Nieuw lid
22 jun 2010
96
0
0
vkimedia.com
#14
henok zei:
In de members area van the push button van daniel young's zie je hoe eenvoudig je via een programma een site in elkaar zet voor een niche waar jij potentie inziet helemaal gratis en ook nog dat die programma alles voor je up to date houd hoe vaak je wilt dat ligt dus bij jezelf hoe jij het instelt + je kunt zoveel site's bouwen en campagnes oprichten als jezelf wilt maar wat belangrijk is dat je onderzoekt van welke dingen toetsen mensen in zoek machines om te vinden en ze doen dat vaak om het vvor een zo goed mogelijke prijs te kunnen kopen, wat een goed manier is om daar achter te komen is: toets in op google:
external keyword tool en klink op de eerste link dan kom je bij een hulp promma om goede keywords te vinden ;D
144 woorden en niet één leesteken? ::) Ik heb het proberen te begrijpen maar moet zeggen dat ik er een zware dobber aan heb..
 

henok

Nieuw lid
12 feb 2011
5
0
0
#15
Re: antwoord aan Smartje

Hey bedankt voor je opmerking Smartje

Ik heb inderdaad vergeten leestekens er bij te zetten, :) en het is een Forum geen Website die Online is. Het gaat er vooral om dat je begrijpt wat ik schrijf; en voor mij dat ik feedback krijg van de vragen ik aan jullie stel als beginnend affiliate ;)
 

Jay

Nieuw lid
22 dec 2008
33
0
0
#16
Als beginner zul je vaak het idee hebben dat je nog net niet genoeg kennis hebt en dat net dat ene product je verder kan helpen. Uiteindelijk zul je gewoon ergens moeten beginnen en dan leer je gaandeweg meer dan in welk e-book dan ook.

Wat mij op weg heeft geholpen was The 30-day challenge, een gratis cursus online marketing. Zo te zien heet het tegenwoordig The Challenge: www.challenge.co. Ik kan even niet meteen zien of het nog steeds gratis is.

Ik heb inderdaad vergeten leestekens er bij te zetten, :) en het is een Forum geen Website die Online is.
Je loopt zo wel het risico dat je berichten niet worden gelezen of serieus worden genomen.
 

miranon

Nieuw lid
18 dec 2010
127
0
0
#17
Jay zei:
Wat mij op weg heeft geholpen was The 30-day challenge, een gratis cursus online marketing. Zo te zien heet het tegenwoordig The Challenge: www.challenge.co. Ik kan even niet meteen zien of het nog steeds gratis is.
+1 voor The 30-day challenge.
Voor keyword onderzoek kan ik thekeywordacademy.com aanraden, als je je daar registreerd heb je 1 maand gratis toegang tot de podcasts, videos en forum waar je veel kan leren.

De beste seo tips heb ik echter van Grizzly Brears geleerd vooral wat Google ranking betreft. Jammer dat zijn blogspot blog was verwijderd.
 

suho

Nieuw lid
31 aug 2010
208
0
0
#18
Smartje zei:
henok zei:
In de members area van the push button van daniel young's zie je hoe eenvoudig je via een programma een site in elkaar zet voor een niche waar jij potentie inziet helemaal gratis en ook nog dat die programma alles voor je up to date houd hoe vaak je wilt dat ligt dus bij jezelf hoe jij het instelt + je kunt zoveel site's bouwen en campagnes oprichten als jezelf wilt maar wat belangrijk is dat je onderzoekt van welke dingen toetsen mensen in zoek machines om te vinden en ze doen dat vaak om het vvor een zo goed mogelijke prijs te kunnen kopen, wat een goed manier is om daar achter te komen is: toets in op google:
external keyword tool en klink op de eerste link dan kom je bij een hulp promma om goede keywords te vinden ;D
144 woorden en niet één leesteken? ::) Ik heb het proberen te begrijpen maar moet zeggen dat ik er een zware dobber aan heb..
Hij zegt eigenlijk gebruik de kw tool 8)
 

HHM

Nieuw lid
7 jun 2010
83
0
0
www.nichewebsites.com.au
#19
Ik zou even wat onderzoek doen of het echt werkt..

bv.
http://www.madimmarketing.com/user-reviews/push-button-cash-site/

Grappig dat je met deze URL komt, is het zelfde namelijk als dit:
http://pushbuttonmoney.com/exclusive/

John Chow was er positief over (waarom niet, hij zal het zelf niet geprobeerd hebben alleen een affiliate ervan zijn)
Als je sommige comments leest...
http://www.johnchow.com/want-to-make-money-online-just-push-the-button/

@henok, ga je gang en laat het ons even weten of je binnen een maand je nieuwe auto kunt bestellen.
 

edynas

Nieuw lid
22 mei 2006
42
0
0
www.twikpress.nl
#20
Jay zei:
Als beginner zul je vaak het idee hebben dat je nog net niet genoeg kennis hebt en dat net dat ene product je verder kan helpen. Uiteindelijk zul je gewoon ergens moeten beginnen en dan leer je gaandeweg meer dan in welk e-book dan ook.

Wat mij op weg heeft geholpen was The 30-day challenge, een gratis cursus online marketing. Zo te zien heet het tegenwoordig The Challenge: www.challenge.co. Ik kan even niet meteen zien of het nog steeds gratis is.

Ik heb inderdaad vergeten leestekens er bij te zetten, :) en het is een Forum geen Website die Online is.
Je loopt zo wel het risico dat je berichten niet worden gelezen of serieus worden genomen.
Is nog steeds gratis...zit alleen vol met affiliate links naar andere producten maar gezien de deals die Ed maakt heb je wel vaak aardige kortingen