www.deonlinedrogist.nl exclusief met tradetracker.nl

28 feb 2012
7
0
0
#1
Geachte Affiliates,

Per 1 maart gaat www.deonlinedrogist.nl exclusief samenwerken met tradetracker.nl.

Graag lees ik jullie input! Wat verwachten jullie van ons op het gebied van feeds, banners, en overige zaken. Wat kunnen wij doen om jullie meer sales te laten genereren?

Per 1 maart gaan wij ook elke dag de sales keuren, in combinatie met het nieuwe betalingssysteem van TT betekent dit sneller geld voor jullie...:)

groeten,

Jordi
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#2
Wat kunnen wij doen om jullie meer sales te laten genereren?
Terugkeren op jullie schreden.

Wat is namelijk het ultieme verschil : waar jullie zaten was 1 code, 1 datafeed, voldoende om artikelen van jullie te plaatsen op diverse websites.
Bij Tradetracker betekent dat bij 15 verschillende websites bijvoorbeeld, 15 codes, 15 datafeeds, 15 x etc.

Dus het antwoord op de vraag : dat wordt dan minder. Je had toch hoop ik niet het idee, dat wij onze ziel en zaligheid kunnen verliezen in het bijhouden van welke code precies waar, één vergissing en je krijgt niets , plus x-keer een datafeed ophalen, verwerken etc.
Nee, helaas, geen applaus. :-[
 
28 feb 2012
7
0
0
#3
Beste Ouwesmurf,

Vervelend te lezen dat we het allemaal minder makkelijk voor je maken.

Helaas zijn we genoodzaakt deze stap te nemen uit kosten oogpunt. We zien wel waar het schip strand en waar het eventueel weer terug keert.

www.deonlinedrogist.nl wil in ieder geval actief samenwerken met affiliates en staat open voor feedback.

Vertel ons wat je verwacht van een feed en ik zal het proberen te regelen met TT, geen idee of dat kan met hun software maar wie weet.
 
28 feb 2012
7
0
0
#4
Correctie!

Het programma van de www.deonlinedrogist.nl loopt bij daisycom nog door tot 1 april.

Sorry voor de verwarring... :-[
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#5
Vertel ons wat je verwacht van een feed en ik zal het proberen te regelen met TT, geen idee of dat kan met hun software maar wie weet.
een overall code.

en niet alleen voor datafeed, ook voor tekstlinks.
Heb namelijk meerdere blogs, en afhankelijk van het middel zet ik er een verhaal neer. Dan mag je zelf kiezen of je daar de enige aanbieder wilt zijn, of het overlaat aan een collega.

Helaas zijn we genoodzaakt deze stap te nemen uit kosten oogpunt.
Dat er kosten in het spel zijn, is simpel. Wij werken ook niet voor nop.
Dat het niet altijd in die context logisch is om alle netwerken toe te passen, lijkt me ook simpel zonder schor te worden. En omdat de meeste affiliates toch al bij de grotere netwerken zijn aangesloten, was die reorganisatie makkelijk te nemen : check waar de meesten lopen.

Maar netwerk-Nederland ( incluis adverteerders ) zou eens na moeten denken of het nog wel van deze tijd is om te verwachten dat affiliates maar één website bestieren. De Bijenkorf bestaat al, die hoeven we niet na te maken.

Spreek je met vertegenwoordigers van die netwerken roepen ze in koor "jaaaaaa, want dat vereist de adverteerder want die wil alle diverse websites zelf controleren".
Spreek je de adverteerder erop aan, weet die meestal van niets en is alleen geïnteresseerd in beperking van de kosten, ja toch ? Gevoegd bij een zo hoog mogelijke omzet en daardoor : opbrengst.

Wil je aantrekkelijk zijn voor een affiliate, ga je eerst eens vragen wat voor affiliates een hot-item is, even inventariseren : ook een aardige volgorde.
En pas dan ga je als ondernemer in de markt kijken wie zoveel mogelijk tegemoet komt aan je campagne.

Moet ik een adverteerder nog uitleggen dat alleen het kostenplaatje van het netwerk NIET bepaalt of hij/zij goedkoper uit is ? Lijkt me dat de omzetkansen daar ook een vitale rol bij spelen , tenminste bij het maken van een rekensom begin je meestal te tellen bij de bruto omzet, daarna de kosten eraf, hou je de winst over. Als het goed is. OK , ben geen adverteerder, slechts affiliate .... ;D
 
28 feb 2012
7
0
0
#6
Ok ouwesmurf, Helder je verhaal van je. Dank voor je input. Je punt dat Affiliates meerdere websites runnen is duidelijk.

We hebben nu gekozen voor TT. Mag duidelijk zijn dat we willen werken met Affiliates om te bereiken wat we allebei willen: omzet draaien. Een no-brainer idd.

Heb met mijn accountmanager besproken over de 15 keer...

Je kan bij TT de productfeed code ophalen via één van je websites in je affiliate account. Vervolgens kan je deze code gebruiken op al je websites waarop je de feed wilt implementeren. Indien je het toch liever uitgesplitst wilt per website/affiliateID dan hoeft je uitsluitend de affiliate ID?s in de gegenereerde code te wijzigen. Mocht je het toch te veel moeite vinden kan TT dit voor je in orde maken door een code per website aan te leveren.

groeten