ZZZzzzzzzzz

Romac35

Eet het, en je weet het!
21 okt 2010
340
0
0
www.wpwijzer.nl
#21
Wat ik vooral mis op dit forum en waarom ik ook al een tijdje niks van mij heb laten horen hier is dat er zo weinig nieuws is. Eigenlijk zou dit forum onderdeel uit moeten maken van bijvoorbeeld een affiliate weblog. Met andere woorden zodat er regelmatig iets nieuws te lezen valt waar dan weer naar hartelust over gekletst en gebakkeleid kan worden op het forum.
 
16 jan 2011
68
0
0
#22
Precies, net als ze dat bij A4u gedaan hebben, wat inmiddels Performancein.com heet.

Jammer van de nieuwe naam, A4u was een stuk beter imo.

Ook op dat forum is het trouwens erg rustig.. Komt vooral omdat het volgespamd wordt door affiliate netwerken met nieuwe aanbiedingen en acties.
 

oeroek

Nieuw lid
21 jun 2008
166
0
16
www.saunagespot.nl
#24
Ik geloof niet dat het einde van fora nabij is. Er zijn nog steeds actieve en hele waardevolle fora (higherlevel om er een te noemen). Natuurlijk, social media zit bij veel mensen onder de sneltoets terwijl je voor een forum als dit apart moet inloggen. Maar, als de inhoud en de mensen die discussiëren interessant zijn dan kan een forum geweldig lopen.

Het begint allemaal met mensen die discussiewaardige topics neerzetten. Aangezien dat steeds minder lijkt te gebeuren is dat volgens mij de eerste uitdaging. Misschien is het mogelijk iemand te vinden die als katalysator wil optreden en bijvoorbeeld het laatste nieuws scant en daarover steeds discussies start. Aan de andere kant draait het om het weghalen van berichten die geen discussie uitlokken. Welke berichten er niet passen zou een mooie eerste discussie kunnen zijn. Ik ben bijvoorbeeld minder geïnteresseerd in al die campagne updates, commerciële pitches voor tools, enquêteverzoeken, studenten en stagiaires die marktonderzoek doen, etc. Tenzij ze discussie waardig zijn natuurlijk.

In mijn ogen lijken veel berichten vooral bedoeld om het bereik van de zender te vergroten en daar is dit forum denk ik niet geschikt voor.